Hoppet om mänskligheten

Är för alltid ute. Folk dömer och kritiserar utan pardon. Han körde för fort. Han satt och pratade i mobilen. Vad fan vet ni om det era idioter? Var ni där? Har ni ens pratat med någon som var där. Har ni ingen aning om hur fruktansvärd sinnesnärvaro man måste ha för att hinna styra undan i en sån där situation? Har ni ingen jävla fucking kuk-aning om att om han hade reagerat en sekund senare så hade han varit kebab. NEJ det har ni inte era dumma jävla morsaknullande besserwissrar som sitter hemma bakom skärmen och gaggar en massa skit om saker ni inte vet något om. Han körde inte för fort. Han pratade inte i telefon. Han var spik nykter och alldeles pigg. Han hade bara otur. Otur att han fick solen i ögonen. Otur att det stor en stillastående lastbil precis på andra sidan ett backkrön. Otur att det var enkelfiligt och vajer där. Men en satans jävla tur att han hann styra undan. Men det skiter väl ni i era as - eftersom han kör lastbil är han per definition en påtänd rallydåre. Fy fan vad jag är hatisk på mänskligheten just nu alltså. Ni är för fan skit!

Kommentarer
Postat av: Frida

Usch, jag förstår dig vännen... Folk kommenterar mycket de inte vet ett skit om. Huvudsaken är att du och din kära mår bra!! Ta hand om er ikväll. Kram

2010-02-10 @ 22:08:45
Postat av: KateW

Tack :) Jag vet, man kan inte gå omkring och reta sig på världens alla idioter, men jag har så svårt att vänta andra kinden till ibland... :)

2010-02-10 @ 22:15:22
URL: http://katewellings.blogg.se/
Postat av: Emma

Han gjorde vad han kunde göra. Han redde ut situationen på bästa sätt. För det handlar ju om att klara sig med livet i behåll. Försök att inte bry dig om vad folk skriver, dom har nog aldrig ens suttit i en lastbil. Lägg din energi på Johan och dig själv ikväll istället. Det behöver ni! Ta hand om er!

2010-02-10 @ 22:38:20
URL: http://eko.blogg.se/
Postat av: KateW

Tack Emma, det ska vi! :)

2010-02-10 @ 22:59:36
URL: http://katewellings.blogg.se/
Postat av: Jossan

Jag förstår dig fullständigt i allt. Skit i vad folk säger. Titta in på min blogg så finns nåt där till er. Hoppas vi kan prata snart :-)



Älskade syster!

2010-02-10 @ 23:14:12
URL: http://josselyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0