Män och kvinnor

Långsam dag med träning och god mat. Djuplodande (!) samtal med sambo som gjorde honom chockerad men förtjust, och avslutningsvis chips och en god bok i soffan. Nu ska vi ta en sväng med bilen, tanka och kanske köpa oss en liten glass. Jag känner mig tämligen utvilad efter en hård vecka. Imorn är det åter till allvaret igen, men det är väl bara att bita ihop och hänga i så gott det går. Jag längtar efter tredje året, då jag bara ska läsa en kurs..räknade ut att min sysselsättningsgrad, med skola, jobb och andra åtaganden av "måste-karaktär" ligger på mellan 240-250%, så det är väl inte så konstigt om man inte är på topp jämt...

Over and out.


Trevlig middag

Mätt som en plätt efter härlig trerätters hos familjen Näsström-Wallin. Är även totalt slut, har busat med sötunge hela kvällen, samt sett snygg-Joshua i Fringe. På det hela taget en mycket bra avslutning på en pissig stressdag med jobb, brf och skola i en alldeles för stark cocktail...

Nu ska jag sova några timmar innan det är dags för allvar igen...

Miffo...

Pratade med Johan i telefonen.

Jag: När jag har klarat tentan i statistik ska jag gå och köpa en flaska skumpa och sen ska vi gå ut och äta och fira!

Johan: Absolut!

Jag: Ja...en flaska till mig alltså, du kör.

Johan: Jaha ja, men då tror jag att jag ska gå och köpa mig en kvarting Jäger imorn för att fira att JAG har jobbat en hel vecka.

Jag: Gör du det, men jag låser in dig hemma med polislåset då och går på krogen så kan du ligga hemma och dregla ensam.


Vi har mycket allvarligt att prata om, min sambo och jag...

Förklara för mig

Förklara snälla varför jag ska behöva kunna allt om bivariata inferenser, korrelationskoefficenter och standard deviations? Jag ska för fan vända papper och knappa daotr, inte bli den nye Stephen Hawking?! Så jvla less nu så det finns inte...

Tentan klarades iallafall...

Det hade kunnat gått till såhär...

... att K******* idag tappade sin första kaffe på golvet och sin andra kaffe i väggen
... att ovan nämnda man fick låna en mopp av personalen i utbyte mot sexuella tjänster
... att er skribent drunknade i snor på sin väg till skolan och fick räddas av en vältränad badpojke med shorts

Men så var det givetvis inte, men ganska nära. Livet är roligare för knäppa.

Out.

Såhär...

Såhär snygga är vi när vi dricker läsk...



Fr. v. Marie, Stina, Your truly, Sofia och Frida



"Med andra ord"

Jag har varit jävligt rolig

En gång i tiden, upptäcker jag nu, rensandes min hårddisk, har jag varit en jävligt rolig människa med talang för horoskop.

Vädurens vår kommer att utmärkas av att planeten Mars står i eldens tecken, vilket innebär att du är sjuk hela jävla tiden eftersom du springer runt på fester klädd som ett midsommarblomster och får halsfluss. Vidare kommer ingen att gilla Vädurens skivor, vilket tar sig uttryck i att Progghits 1 och 2  degraderas till glasunderlägg till förmån för nån RnB-smörja. Du kommer som vanligt att bli blå under ögonen eftersom du aldrig hinner sova, och din kost kommer att bestå av öl och chips. Trots detta uppfattar alla dig ändå som en duktig och präktig flicka, vilket du innerst inne gottar dig åt eftersom det ger dig en gyllene chans att ge andra goda råd när de inte vill ha det.


Vädurens höst kommer att utmärkas av att planeten Mars står i eldens tecken, vilket innebär lugna hemmakvällar, eftersom du ledsnat på technomusiken på din lokala krog. Detta leder till en förbättring i din ekonomi, men stjärnorna spår att dessa pengar kommer att slösas på friterad potatis och tobaksvaror och ditt sparkonto lär knappast växa. Vidare kommer din omgivning att inse att Väduren alltid vet bäst, även när det gäller andras vardag, och således kommer dina goda råd att falla i god jord, vilket knappast förvånar dig. Du kommer som vanligt att glida fram genom allt du företar dig, med undantag för Sing-Star eftersom du är och förblir hopplöst tondöv.

Ha ha ha...


Coldplay

Sjunger egentigen Coldplay om Napoleon, eller är det Caesar? Snälla, jag vill veta det. Gärna nu.
F.ö. tycker jag att det är dags att re-introducera detta fantastiska pre-upplysningstidenmode i våra butiker. H&M? Någon alls?


Guld

När man släpar sig upp trots halsont, klockan är 05:15, det blåser och regnar ute, och manegentligen  borde sitta hemma och plugga men man går ändå för man vägrar studielån. Ja, vad händer då. Man kommer ner på jobbet och börjar sådär lite halvmotiverat att slabba ihop lite ätbart. Och vad ligger där, i min mack-låda?! Jo minsann, är det inte 3för10 som brudarna har gömt där åt mig. Bara givetvis... Min dag var räddad!

Igår åts det våfflor på hög nivå med Fia, idag äter Johan representationsmiddag och jag funderar på att dra en burgare. Igen. Mycket av min blogg kretsar tydligen kring mat för tillfället, men det är ju heller ingen hemlighet att jag gillar att äta. Bland det godaste just nu är faktiskt tunnskurna rotfrukter som honungsrostas i ugn och avnjuts med lämplig köttbit. Icke illa. icke illa alls.

Annars är det mest konfidensintervall som gäller faktiskt, tenta om två veckor. Ska bli, eh.. intressant. Jag vill bara vara färdig nu...igen. Det finns så mycket mer än två akademiska examina jag hade tänkt hinna göra innan jag fyller 30 nämligen.

Hydrozonsalva och General Vit har f.n. min kärlek.

Out.

Vad är rätt, vad gör jag?

Rätt är att efter träning äta banan, gott är att klämma in två köttfärsbiffar och senap i en sub-macka.
Rätt är att som student läsa skola 8 timmar om dagen. Kul är att läsa gamla böcker man läst förut, och se  på TV.
Rätt är att duscha och stretcha bort träningsvärken. Skönt är att fläka omkull sig i soffan.

Om någon kan komma på ett sätt att kombinera rätt och kul så lyssnar jag gärna.


Oh I'm not doing this to please you

Friday, har sett finfin gärdsgårdshockey, men bangat vidare umgänge p.g.a. en trötthet som bäst beskrivs komatös.
Plågat benhögen på gymmet idag, känns roligt att komma in och provträna på nautilus och det första instruktören säger när hon ser mig är - Och här har vi en som ska bygga muskler".
Jag vill poängtera att min muskellösa kropp ansetts som nog så godtagbar på den tiden det begav sig, tjugohundranånting back in the days fick den sina blickar ändå.
En vecka som gräsänka får en att värdera saker i livet annorlunda, och visst är det gött som körv att skaka sin otränade rumpa ibland, men det är godare ändå att ha oxfilé hemma istället för att äta Big Boy, om ni ser analogin? Eeeh...ja.

Nu till sängen med en finfin Dennis Lehanebok som jag läser för sisådär tolfte gången. kanke skulle blanda en karaff (fint ord) citronvatten och må riktigt ordentligt. C-vitamin är ett tecken på mognad har jag hört.

Heut abend!

2003 nånting, back in the days...

Fyfan vad vi hade kul back in the days Fia!

Två töntar

Just nu är jag och Johan två jätte-mega-töntmesar som sitter vid varsin dator och är asociala, men så fantastiskt det känns att ha bredband igen!
Och så fick vi ju besök av Erica, Markus och Viggo som kom och installerade (Markus), skvallrade (Erica) och åt rån (Viggo)!

Nu ska jag vara gräsänka i drygt en vecka, eftersom min karl ska ner och panga ihjäl intet ont anande Mora-älgar, så då vet ni att det troligtvis lär bloggas en del mellan mircopizzorna. Hela jag blir ett enmansLAN när Johan är borta!

Ska ev. ut på krogen på lördag, är faktiskt lite nervös, har glömt hur man ska göra det där...var ju ett tag sen sist. Men det ska bli skönt att vara själv några dagar också, tvåsamheten smakar aldrig så bra som när man verkligen får längta efter den! (Vilket jag ju lär göra...)

Sen har jag ju bokat in varje vaken minut av min solo-vecka, så inte vet jag väl om jag kommer att ägna mig åt alltför mycket navelskådande...

En klem till de som förtjänar det.


Jag är så ledsen

Tyvärr kära läsare ligger internetverksamheten för närvarande nere på Brännavägen.
- Men, tänker ni, hur kan hon då ge något liv ifrån sig i cyberrymden?

Jo serru...det är så fiffigt att eftersom jag har en monsterrapport i statistik att lämna in så sitter jag som ett fån i P235, (compliments of MidSwedenUniversity) och knattrar på tangenterna. Vet ni förresten hur stor del av konfidensintervallet som täcker 'my', och vilket storlek bias har? (och nej, det är inte 164 centilong)... Tack gode Gud för Helena 1 och 2, den ena är min älskling och lånar mig sina gamla böcker, den andra är grym och går i min klass... vi pluggar bra ihop.

Annars inte så mycket nytt, ska snart ratta Volvon till svärfar för några justeringar, snart åker ju Johan till Mora på jakt och då är det ju bra om det finns spolarvätska, lyse och andra petitesser hela vägen fram och tillbaka. Jga ska spendera den veckan på allra bästa sätt - plugg, träning, vänner och micropizza...och kanske lite Xbox, har ju upptäckt att det finns en del roliga spel till den manicken också, och inte bara shoot'em-up!

Nej nu måste jag faktiskt tacka för mig och återgå till studierna, men så snart paketet från ComHem kommer så blir det åka av på den här sidan, det vet ni.

Puss puss till alla som jag känner...

RSS 2.0