Grill-Britt...

...var namnet som Robert Gustafsson svarade på frågan om vad han aldrig skulle döpa sitt barn till... Och de kan man ju förstå, även om jag personligen inte tycker att Stek-Ulrik eller Kok-Gösta heller är så slående...

Hemkomna till kuvösen efter myshelg i Bevvan, det har solats och grillats och det var nära ett litet dopp men eftersom jag inte får bada med mitt lilla operationsärr och Johan är en badkruka så tvättade vi bilen istället. Det är konstigt att man inte kan uppfinna en billack som stöter bort damm och smuts?!

Imorn är det jobb igen, en dags helg är precis vad man orkar med innan man börjar längta tillbaka...(ska sägas dryyypande av ironi) Fast jag har å andra sidan aldrig haft ett jobb där jag har skrattat så mycket som jag gör nu :)

Snart är det golftävling också, 2 generationer. Vi har en gås oplockad med den handicap-fuskande släkten Wiklund i år ;) Psykkriget ska snart inledas: allt är ju som bekant tillåtet i krig, kärlek och golf. Tänkte lägga upp en golfbild men jag orkar nog inte, det kommer när det kommer...


Hörs hej...

Aaaah...

Nytt djungelordspråk: När cafélistan är milslång saknar surikaten sin flock...

Nu ska det duschas, och sedan åker vi till mams och paps för grill och myskväll med övernattning. Because I'm worth it.

Quinna

En helgrym fredagskväll som dock började segt med skit på TV och två allmänt trötta människor. Dock ringde allas vår Ejkej som en räddande ängel och fick ner oss på The Kristet Utseende som röjde Mellanholmen. En Pripps på det och vips så var fredagstristessen och bortblåst och jag tror nästan att till och med Snutt-Johan hade roligt, även om han inte kan förstå oss 060-barns faiblesse för just kristet utseende.

Jag fick iallafall höra såväl Bög i Buffalo som Quinna, Bärs som bärs, Tommy Tommy, Kristen tjackfabrik, Kairos Fjollor, Moffegreven och pang på pungen i Portugal...så den lilla tonåringen i mitt hjärta gladde sig.

Nu är det dags att krypa till kojs, imorrn kan jag en stor dag framför mig...jobb jobb och mera jobb. Fast det är rätt ok att jobba lördagar, även om man givetvis saknar sina vänner från Lejonkungen...

Gutes nacht.

Dagens UFO


Nytt flow

Nytt flow på brännan, to say the least. Jobbar en finfin heltid med världens sjukaste arbetskamrater, där man får SNUSA så mycket man vill... Att man dessutom får finfin magträning för att vi garvar läppen av oss hela tiden är en skön bonus.

Fortfarande finns det en Johan i mitt liv, vilket nog snart är någon form av rekord för mig. Vi har gått och klängt på varandra i dryga året nu, och hur jag än bär mig åt så verkar vi inte lessna så in i h*vete på varandra!

I övrigt så pluggas det sjukt mycket Fek nu, oh jag siktar stenhårt på rekordet i antal tagna universietspoäng innan 30...


...


Och ja, jag måste bara få lobba för Gordons blogg: sannafro.blogg.se, kommer snart att uppdateras med bilder på sällsynt autentisk falukorv..icke missa icke missa...!

RSS 2.0