Det händer inte mycket

...men ändå lever jag.

Och när jag nu känner för att dela med mig så gör jag det. Simple as that.

Jobbet flyter på, inte så att jag direkt supertrivs, men med ett fritt arbetsklimat och ett par smakprover kommer man en del av vägen. Om än inte ända fram i kaklet. Att jag kan kliva ur sängen 15 minuter innan start är också en bonus.

Sommarens projekt Pocketbok nådde nya höjder idag, åtta nya skatter blev det. Bra att ha när sambon köpt en fiddy?

Nu ledig ett par dagar, golf och förhoppningsvis balkongpress. Sen ledig en vecka, vilket betyder Beverly Hills. Mitt Beverly Hills that is. Hur som haver, höres när vi höres.

Hejdå.

Steven Segal

Japp, på dvdn rullar Steven, en eftergift från min sida för att jag ska få läsa min bok i fred. Johan har inte sagt 2 ord till mig på drygt en timme nu. Han är helt uppslukad.

Det här med blogg, det är inte min grej det tror jag. I ärlighetens namn känns lite lite passé. Så den ryker nog. Jo, det gör den. För när den ligger här måste man ju skriva. Och jag tror inte jag ids det faktiskt. Så mycket har jag inte att säga.

Ja herregud...

Jag tyckte själv att det inte var så farligt med mitt alkoholintag igår, men vissa tecken tyder på motsatsen. Till mitt försvar kan jag säga att det var längesen jag drack :)

Ingen baksmälla i alla fall, men jag kan lova att det dröjer länge innan jag dricker en vinflaska själv igen. Dock tror jag att det var ett smart drag - jag varken frös eller fick tråkigt under kvällen. Neil var som väntat väldigt bra, men jag är faktiskt ingen festivalmänniska. Vi tillbringade totalt 2,5 timme på festival, och det räckte. Tillbaka till det riktiga livet igen nu. Det seriösa vuxenlivet som jag gillar skarpt.

Holy MOzes

  • Vasr länge sen jag var så här full...tack MÄrta!!!

    Hur som haver, snarty Stora skuggan, Neil Y, halleluja!!

    Har hinka t EN flaska Rosé och en halv vit.... full som...ett svin´, Lär må piss imor men det är det vört
     
    Stavningen är tveksam......men ni hakar på?? Love you all.

Hejdå folk

Nu åker vi snart. Efter sju sorger, åtta bedrövelser och en hel massa stress. See you later, post-Neil that is.

Tomorrow

Nu dags för säng. Imorn dags för Neil Young. Trevligt värre.

Kvällen bjöd i övrigt på tårta, med banansmak. Var godare än det låter.

Imorn ska jag få träffa Märta igen också, 1,5 år sen sist. Jag har en röd ros i knapphålet raring så du känner igen mig.

Just ja

Vi var ju och tittade på hus igår. Husvisning, smaka på ordet. Det mina vänner är vuxensmak det... Och var tittade vi på hus? Jo just, på Sandarna såklart.

Jag ville ville ville så att det skulle vara bra. Men det var det tyvärr inte. Gungande golv, bedrövliga fönster och en allmän känsla av att man har lappat och lagat med färg och roller snarare än att renovera. Så det blev fan inget hus. Skit också. Skit skit och mer skit. Ät skit.

Pang boom krasch

Idag inträffade något som inträffar väldigt sällan i mitt liv nu för tiden. Min mage sa "pang" och gick sönder. Då menar jag inte lite magknip, utan snarare en kramp som gör att hela magen låser sig. Det var ett tag sen jag mådde så sist. Det var ingen höjdare. Alla kvällens planer blev kaputtski, och istället sitter jag här med en varm handduk i knäet medan en osynligt man lindar upp mina tarmar runt en gaffel som spaghetti al dente... Härliga tider. Strålande tider.

Jobbade tolv timmar i sträck idag utan att äta lunch.  Har sovit sammanlagt nio timmar de två senaste nätterna. Kan det ha påverkat? Jag orkar fan inte må såhär och åka till Stockholm. Håll utkik, går allt åt helvete kanske jag rear WTAI-biljetter här på bloggen imorn?

Kinesen

Brukar normalt sett inte vara Mankells största fan, men Kinesen  är lätt läsvärd. Fick lägga bort den idag till förmån för Härnögrillen - inte roligt.

Nu dusch, mat och avfärd. Synes och höres.

Goodness, gracious

Nu har jag jobbat fem timmar, duschat, fixat med papper, pratat i telefonen och hunnit läsa sista kapitlet i Lehane (som tagit mig längre tid att läsa än någon annan bok någonsin, det har varit sjukt svårt att få lästid i helgen)

Snart kommer kär vän för balkongsol, kanske en glass också? Sen betala räkningar som inte är mina. Fixa fika och sen på möte. Phu. Men det är det så värt - för på fredag är det dags!!

Någon form av tapas?

Har avslutat en måltid som bäst kan beskrivas i enlighet med rubriken ovan... Någon form av tapas. Mer specifikt kycklingburritos, och så en liten side-order av friterade räkor. Ja ja, man äter det man är sugen på, även om det stammar från olika kontinenter. Gott var det och mätta blev vi. Fast inte mättare än att vi nu har en kladdis i ugnen...mjölk- och mjölfri givetvis.





Idag har team Rönnlund-Wiklund varit på språng, röstat och varit på kalas och Gud vet allt. Sen hann jag med min söta Ebba ett par timmar, alltid trevlig att träffa henne och gipspaketet som hon envisas med att släpa runt på?!

Nu en snabbis på macken för bunkring av snus och glass. Sen bra film med sött sällskap. Söndagar är bra dagar.



My precious

Världens. Snyggaste. Bil.

Sambon ska sälja vår lilla pärla. Tur vi har en kvar!

Kombin är mer praktisk, men aj aj så snygg den här racern är. Gör dagens fynd på Blocket.se vettja. Med den utrustningen och lull-lullet är den faktiskt något av ett fynd.

Nu rösta - fira - fika. Busy day. Igår blev det Vägg i Vägg med Ellen och Matte, mycket gott. Fast jag gillar ju restauranger där man ska äta med fingrarna. Känner mig så hemma där...

Grattis raring!

Idag tog finfina Erica sin examen från lärarutbildningen, vilket firades med högtid i kyrkan. Tredje året i rad för mig på kyrkbänken, börjar känna mig som en sån där som läser dödsannonserna och sen går på okändas begravningar som en social grej... Och nästa år blir det väl också ett besök, men sen är det stopp!
Trevligt var det i alla fall, och jag fick dela bänk med världens sötaste Viggo-unge också!


Grattis honey!

Fattig yet again

Japp, denna månad höll sig kapitalet flytande kortare tid än vanligt. Festival, tågbiljetter, klippning, slingning, inköp av äckligt dyra hårvårdprodukter samt diverse mindre motiverade klädinköp kan ha bidragit. Men jag tröstar mig med att jag i sommar tjänar vettigt med pengar och inte har så mycket fritid att spendera dem på. Ergo återinsättning på det nallade sparkontot. Kan trösta mig med att jag är blond, välklädd och snart har sett Neil live. Det hjälper rätt rejält.

Klarade förra veckans tenta. Klarar jag dagens två kan jag ta sommarlov med rejält sträckt rygg.

Nu smäller det

Kl 08:00. Sundsvall. 2 tentor. Kan gå hur som helst. Håll en tumme.

Johan-dieten och våta drömmar i Kanada

Nu sitter Marknadsföring II som ett smäck i skallen, och jag har dessutom hunnit jobba och hälsa på min söta Ellen idag. Mycket bra. När jag kom hem från min turné hade jag även fått ett välstädat hem och mat på bordet. Heja Johan!

Dagens avsteg från planen var att jag inte kunde hålla mig längre utan sprättade Lehanes nya Ett land i gryningen... Jag gillar the all-american novel starkt - lite På drift-känsla över alltihop. Det blir du så mycket bättre på "amerikanska" - att läsa om hur Lundells alterego Jack knullar i den svenska midsommaren är liksom inte samma sak..även om jag plöjde den också med åtminstone måttlig emfas. Allt för bildningen...

På TV visas just nu Fiskedrag, och tydligen är det min sambos högsta dröm här i livet att få åka till Kanada och fiska lax. Hade jag inte varit här och stört hyser jag en övertygelse om att det hade kommit närmast brunstiga läten från soffan. Ser aldrig Johan så koncentrerad som när det ska dödas djur på TVn - totalt okontaktbar. Män är udda.

Imorgon så - tentor och sen ledig. Firar det med att inte se Terminator på bio utan istället läsa färdigt Lehane. Jag är nog också udda.

Min arbetskamrater på Härnögrillen vill prova Johans diet för att också tappa 13 kg på lika många veckor. By request kommer således Johans diet att publiceras i den här bloggen. Det är en korsning mellan LCHF och Bulimi-alzheimer (man äter stora mängder men glömmer att spy) So here it goes, lycka till tjejer!

Frukost: ingenting
Lunch: 2 kokta ägg, 7 riskakor med mjölkfritt smör, 1 glas juice, 2 morötter, 1 äpple och 7 skivor vildsvinskorv.
Middag: en rågad tallrik strips, 3 stora köttfärsbiffar, BBQ-sås, dressing och gul lök. Sköljes ned med lättdryck fläder.
Mellanmål/fika: intages under hela dagen, består av After Eight, persikor, snus och en Calippo om dagen.

Hoppas det fungerar för er också!


Top Hat och huspromenad

Nu sitter Johan och pratar in en nytt meddelande på jobbmobilen. Enligt det gamla är han fortfarande på semester... Han tycker inte alls att det är roligt, han liksom sträcker på sig som en tupp och låter väldigt väldigt affärsmässig. Ungefär som om han stod i kyrkan och skulle konfirmeras. Han är rolig min lilla skatt. Tar saker och ting på väldigt stort allvar ibland.

Nyss var vi ute en sväng, tog en promenad och kollade på ett par hus på Härnön som är till salu. Men det var lite tråkiga objekt faktiskt, inga riktiga höjdare. Så vi blir huslösa ett tag till. Vilket kanske är att rekommendera för en CSN-slav? Promenaden avslutades med mitt livs första Top Hat. Ingen glass jag kommer att bli storkonsument av, det kan jag lova. Rätt fadd smak. Tacka vet jag Dajmstruten. Och Magnum. Och faktiskt även Nogger. Men Sandwichen då? Jodå, den är fin den också. Ja, jag gillar glass.

Så nu ska raringen och jag äta lite mer, lite frukt och After Eight tror jag det blir. Lite plugg och kanske en film. Eller troligtvis mycket plugg och ingen film. Har ändå varit högeffektiv idag, men jag längtar till på torsdag kväll då mitt liv återgår till det "normala" igen. Så normalt mitt liv nu är.

Have a nice evening.


Men allvarligt...

Kan det bli lite sol på balkongen snart så jag kan få flytta min pluggcentral utomhus?

Inte för att jag egentligen vill - vi har f.n. världens äckligaste balkong. Tack för den utdragna renoveringen. Vekrligen. Tredje sommarn utan trätrall. Utan markis, utan växter och utan våra fräscha möbler. Istället betonggolv, damm och gamla risiga stolar. Hurra hurra hurra. Lär väl få tillbaka balkongen lagom till husköp. Kul. Verkligen.



Gör många människor glada? Inte mig i alla fall. Suck och suck. Tänk att få ligga i poolen och plugga. Kanske borde sätta mig i bilen och åka?

Det finns bara en av mig

Men tre som heter likadant. I Sverige. Enligt eniro.se

Så tänk på det. Det kan vara någon annan som heter som jag. Som skriver det här alltså. Bra att ha en i Morjärv och en i Pite att skylla på... Undrar just om vi är släkt? Eller om vi är lika. Häftigt...

Time for bed. Or contemplation.

En av mina favoritscener inom den svenska folkhumorn alla kategorier inkluderar det glada Killinggänget. Ni får ha överseende med att det blivit många killingar här på sistone. Plus att jag fortfarande vill ha en get. Eller en killing. Men- hur som haver. Min favoritscen:

Percy och Tommy (ni minns Jonas Indes lilla brunnäsa?) talar om begreppet lycka, och Tommy den lille kommunisten frågar sin mentor Percy om det inte var så att alla människor vill vara glada. Percy rycker till, fnyser hånfullt och levererar sin alldeles egna och fantastiska sanning.
- Glada är människor som inte vet bättre.
Nu tycker man att den dumme Tommy borde ha fattat vinken, men icke sa nicke. Han ser så där lagom bortkollrad ut och frågar enfaldigt sin mästare vad man då vill vara. Varpå Percy svarar.
- Man vill vara rik såklart.

Jag applåderar. Från djupet av min själ. Pengar köper visserligen inte ett fullgott liv, men jag tror inte att jag personligen skulle bli en sämre människa av en jackpott på Joker. Men man vet ju aldrig.

Apropå att vinna pengar så fascineras jag lika mycket varje gång över folk som svarar som Fröken Sverige-kandidater angående vad de skulle göra om de vann låt oss säga 100 miljoner. Populära och politiskt korrekta svar brukar vara:

- Skänka en del till hjälporganisationer.
- Köpa något fint till mina vänner.
- Bygga ett barnhem/en skola/ett vattenreningsverk i Bombay

Ja, ni fattar konceptet. Alltför sällan är det någon uppfriskande jävel som svarar det enda logiskt rätta. Kan inte jag få vinna pengarna? Gud? Kom igen nu. Vi gör en deal - du ger mig 100 miljoner, och jag lovar i gengäld att svara sanningsenligt på journalisternas fråga:

- Ja du KateW, vad ska du göra med dina 100 miljoner?
- Jag tänker köpa ett par vräkiga bilar, ett stort hus med pool, sen tänker jag slå ett par väl valda människor på käften och köpa mig fri. Åka till valfritt köpcenter och dra iväg en miljon eller två på kläder. Och sen ska jag sätta in resten på banken och leva på räntan. Punktum.

Jag har lärt mig att leva med min egoism och det faktum att jag inte är en god humanist. Det var lättare och föll sig mer naturligt än jag hade vågat hoppas.

Nu blir det sängen. Sen plugg. Kan man inte vinna degen återstår väl intet annat än att slita ihop den. I sitt anletes svett.

Kärlek

Min största sommarkärlek genom alla tider är snart up and running igen.
Och han i t-shirt är inte dum han heller.
Men bad är bäst. På sommaren. Behöver bara rengöras lite...sen så.




Hejdå trista hår...nice knowing you...

Det här är livet. Så här ska man ha det. hus.nu??


Så nu tentaplugg. Strålande. Så kanske det kan bli ett hus nästa sommar?
Taa taa...

From boring to beautiful i 3 hours!

Fy fan vilket lyft! Klev in som en trist och platt pensionär och skuttar ut som the next Top Model. Jag är galet nöjd!!





Det ser inte superljust ut, men det är det... Eller alldeles alldeles lagom, jag passar inte i det där supervita. Men det här blev så bra så bra SÅ BRA. All heder till min söta frisör! Nu ska jag kasta mig över skolböckerna och se om jag blir smartare som blondin...

Idag blir jag en ny människa

Om sisådär en tre timmar är jag en ny människa. Grymt.
Funderar på att gå dit, men det känns långt och besvärligt...

RSS 2.0