Sötaste

Världens bästa sambo? Världens bästa sambo! Bara sådär. Bara därför att. Raring underbaring!


Cake-bake

Om sisådär 5 timmar lär krutröken ligga tät över Brännan. Jag ska nämligen prova på att baka ett stycke marängrulle...gluten och mjölkfri. Det är svårare än det låter att baka med gluten- och vetefritt mjöl...smaken vill liksom inte riktigt bli densamma. Gårdagens muffins kan man troligtvis döda nån stackare med...


Desperado?

Hur sugen är man på Birsta om man är klädd och klar en halvtimme innan ens karl kommer från jobbet?

I helgen troligtvis Stadsfesten/Hamnfesten/Parkfesten eller vad det nu heter? Kan kanske bli skoj. Eller mer troligt så blir det uthärdligt. När man inte kan ha roligt ute utan att dricka en massa är det kanske en vink om att
a) det vore dags att byta stad?
b) man är slightly för gammal?
c) man bör se över sin umgängeskrets?

Ikväll blir det soffsnask med kär vän, troligtvis kramp i stämbanden när jag åker hem. Så Sopranos får vila idag, vilken abstinens jag ska få...

I övrigt kan jag knappt vänta tills jag blir stor och får ett jobb och får flytta från den här regniga lilleputtstaden. Den känns lite liten för tillfället. Lite inskränkt that is.

Regen regen regen

Det har regnat precis hela min första semesterdag. Det är nog dags att köpa solpoletter?

Pax Soprana

Boxen här. Kvällen spenderas med Tony, Junior, Paulie och Pussy. Fan-freckin-tastic.

Vi äter även chips och dricker päronsoda. Bra laddning inför morgondagen.

Ibland...

...är jag en lat supertönt som inte orkar bry mig så mycket. Ibland ser jag ner på andra. Jag borde försöka bli en mildare människa? Kanske.

Problemet med att klanka ner på andra är att man blir sämre på att förlåta sig själv sina egna misstag.

Imorn är jag ledig. Vi ska till stugan och äta surströmming. Fast inte jag. Jag får grillat.

Det är mycket skit i den här stan just nu. Jag är inte personligt berörd för fem öre, men en del av mig undrar om man verkligen ska bo kvar i och uppfostra barn i en stadjävel där var och varannan småbrud knarkar? Kamma flätor och skärp er nu. Och där kom fördömmandet som ett brev på posten igen...

Just ja. Har sökt kurser för 150% igen i höst. Precis som jag inte skulle. Är jag en universitetspoängs-junkie?
Stödgrupp sökes...

Vuxenpatrullen...

...slösade bort för mycket tid i Birsta
...har varit på bio och sett Ice Age 3
...har fortfarande inte städat
...åt hämtmat för tredje dagen i rad av tre möjliga

Dock har vi köpt ett nytt soffbord som min händige man nu skruvar ihop. Det bör räknas som åtminstone en halv
vuxenpoäng?

Och så en tanke

Eftersom jag verkligen inte kan sova...

Någonting jag funderat en del på under den senaste tiden är debatten om sexuell läggning. Mina något förvirrade tankar går ungefär såhär.
Din sexuella läggning kan du väl egentligen aldrig rå för, eller bli "botad" ifrån. Om du  är hetero, homo, bi eller asexuell, det är ju en del av din persona - det är ju du. När Carola ville "bota bögar" med handpåläggning och förbön blev hon ju tämligen idiotförklarad, och troligtvis med rätta. Men ser ni, här kommer kruxet... Pedofili då? En typ av sexuell läggning som med rätta är fördömd i den moderna samhället. Vad ska vi göra med alla dessa? Att påstå att psykiatriker och fångvård kan "bota" dem, är det inte lika urbota dumt som att tro att någon kan konvertera mig till lesbian, eller att en homosexuell människa kan botas medelst healing? Kan man bota pedofili? Är inte det en sexuell preferens i samma utsträckning som heterosexualitet, homosexuelitet, eller för all del folk som har sex med bilar eller djur? (Eller träd....det finns visst såna också...)

Vilken psykiater litar jag tillräckligt på för att ta denne på orden när han eller hon säger att de lyckats "bota" en pedofil så att denna kan återgå till, och bli en fungerande del av samhället? Troligtvis ingen. Så vad gör man?

God natt.

Frenzy has passed

För denna gång. Jag skulle behöva tjäna riktigt stora pengar. För ack så roligt det är att i den sanna kommersialismens anda bära dem till Birsta.

Nu är klockan 01:42. 05:15 ringer min klocka. Då ska jag gå på jobbet och vara bra. Jag har vridit och vänt mig i ett alltför varmt sovrum sen halv elva. Kul för er dock, då får ni er en update till livs. Dock litar jag inte riktigt på min hjärna vid denna sena vargtimma, så därför får det bli mestadels bilder. På lite fynd. Såklart. Jag har kanske gått och blivit fjorton vårar igen?


Flamingoklänning och nya solglasögon. Och det är snus. Jag vill nämligen gärna bare a recemblance to Stallone.
  
Tre fina sommarplågor. Boten Anna, Svenne Banan och Macarena.
 
Ge mig en klocka så kommer jag i tid. Ge mig två så blir jag glad.
 
Ytterligheter ytterligheter. H&M och Rip Curl. Fina, söta, rara.

...och så en kort liten trench. Bra shite.


Fyndade även skor till söt sambo. Synd att de inte fanns i dammodell...

Hur som haver, nu bör jag nog sova. Det blir inte så mycket blogg. Helt enkelt eftersom jag inte vill. Det började bli lite för mycket insyn i mitt liv, och det gillar jag inte. Sålänge bara nära och kära läste var det helt ok att vara lite privat, men det började bli för många okända här. Nu får ni alla bara njuta av mina fynd istället. Det blir roligare så.

G'nite.

Shopping frenzy

Dåligt med uppdateringar. Sanningen är att jag drabbats av en sällan skådad shopping-frenzy som tar all min tid.

Tappert assisterad av Ellen har jag inhandlat ett flertal sommarattribut. Bilder kommer asap.

RSS 2.0