Mors dag

Glöm för allt i världen inte era kära mommie-dears idag. Eftersom jag är en s.k. tvättäkta morsgris åker vi nu ner till Bevvan för en hel dags sol och grill. Catch you later.

Mina tuttar säljer inte

Inte har besöksstatistiken direkt skjutit i höjden sen yours truly fläkte ut sig på bloggen. Så gick det med den Moore-karriären. Back to school KateW. Nu är projektet att smygfota Johan, iklädd samma bikini. DÅ kanske. Stay tuned...


Vardagsslask?

Nu är film och mys slut. Dags att bli allvarliga. Det innebär i vårt hem "dags att handla". Ingen av oss är direkt överförtjust i denna syssla...

När jag börjar tjäna pengar som gräs, då blir det troligtvis en liten anställd som får handla maten. Och tvätta. Och städa. Och byta blöjor. Och amma barnen...

På listan för idag står gott kött, diskmaskinstabletter, massor med frukt, och olivolja (jag svär att vi gör gång på 750 ml på två veckor...Undrar om sambon hetsdricker olja i sömnen? Alternativt cheatar han på mig en en tjej som gillar latex och kinky halt slipperysex?)

Det där kommatecknet innan och-et kallas för ett oxfordkomma och är helt och fullt grammatiskt korrekt. Så nu vet ni det. De flesta s.k. bloggare bryr sig nämligen sorgligt lite om just grammatiken. Slarviga puckon är min dom.

Hur tråkigt är det egentligen att kasta bort sina pengar på mat? Visst, jag gillar mat, men mest mat som andra (läs mamma) lagar och betalar. Att gå och slanta upp 200 spänn för en bit mu-mu som man måste karva i och steka själv känns lite ovärt?! Personligen köper jag hellre Vienettas glasstårta och äter mig mätt på.

Heut abend vielleicht en film? Vi jobbar imorn så nåt gott att dricka är uteslutet. Men gott att äta ska det bli. Plenty som min far skulle ha sagt. Hejdå.




Before ze Germans get here?

Vi sitter och slöglor på världens kungrulle. Snatch. Jag kan se den exakt hur många gånger som helst. Braddan har skapliga magribbor och Oasis Fuckin' in the bushes går på högvarv. Borde nog ta på mig bikinin och springa ett varv runt kvarteret medan jag skriker Rule britannia? Undrar om Jason Statham kommer och jagar mig då? Fast han verkade heta Buckham på den tiden. Har han gift sig, eller var Buckham för likt Buttham? Dessa ständiga frågor.

Idag skrevs det tenta. Gick sådär. Maybe baby, annars om och om och om och om igen som Lena Ph sjöng.

Anywho har det varit soligt och fint idag...

Ledsen Johan, det här funkar inte...

Tydligen är det nu kört mellan oss. Min söta och underbara sambo, som jag trodde att jag skulle spendera hela livet med. Men stjärnorna säger stopp. Tydligen kan jag inte leva med en Oxe...


VÄDUREN 20 mars-20 april - Eld - Styrs av planeten Mars.

Eldens natur är att vara energisk, entusiastisk och positiv.

Nyckelord: Impulsivitet, vrede, mod, energi, skarpsinne, ledarskap, intelligens.

Stenar - Ametist och diamant

Latinskt namn: Aries
Styrande planet: Mars
Element: Eld
Färger: Starka färger, helst rött
Kvalitet: Kardinal
Pos/neg/kön: Pos, maskulin


FÖRDELAKTIGA EGENSKAPER

* Rakt på sak

* Har inga problem med att visa ömhet

* Effektiv både på jobbet och hemma

* Är modig och älskar utmaningar

* Du får aldrig tråkigt med en vädur

* Mycket passionerad och sexig

* Entusiastisk och självsäker


MINDRE GODA SIDOR

* Ofta mycket dominant

* Inte precis den trogna typen

* Kan lova runt och hålla tunnt

* Bråkig och självisk

* Har absolut inget tålamod, blir lätt uttråkad

* Dumdristig och våghalsig

Som zodiakens första tecken påminner Vädurens natur mycket om barnets. Alltför uppriktig för att vara finkänslig, tapper och orädd, (råkar ofta ut för olyckor av brand och skärkaraktär), hett temperament som dock är snabbt övergående, kvicktänkt men inte alltid logisk. Vädurens livliga, översvallande natur gör honom till en stimulerande kamrat. Ofta krävande och vill få sin vilja igenom. Stark könsdrift och sinne för romantik.

Lämpliga yrkesval: Sådana som är utmanande, ex. Läkare, militär, racerförare, ingenjör, psykolog.

Fysiska kännetecken: Rak grekisk profil och skarpa ögonbryn i form av ett upp och nedvänt V.


Känsligaste kroppsdel: Huvudet.

Vänskap:

Kanon med: Tvilling, Våg, Skytt, Vattuman och Fisk.

Ganska bra med: Lejon, Jungfru, Skorpion och Stenbock.

Katastrof med: Vädur Oxe och Kräfta.


Sex:

Kanon med: Tvilling, Kräfta, Lejon, Skorpion, Skytt, Vattuman och Fisk.

Sådär med: Oxe.

Katastrof med: Vädur.


Förhållande/Äktenskap:

Bästa valet: Tvilling, Lejon, Skytt, Vattuman och Fisk.

Kan gå med: Jungfru, Skorpion, Stenbock.

Katastrof med: Vädur, Oxe, Kräfta, Våg,


Jag köper inte att jag har ett dåligt liv med en Oxe, men annars stämde det ta mig tysken PÅ PRICKEN!


Min "raka grekiska profil" med "upp-och-nedvända V-n" till ögonbryn...
Tjusigt, eller hur?


Sex säljer?

Ska bli spännande att se om läsarantalet når oanade höjder när jag nu snuskar till det rejält? En BILD på MIG i BIKINI! Lova att ni hojtar till om ni hittar mig som omslagsflicka på en polsk eskortfirmas hemsida.

Men men, hur det nu är var så tyckte jag att bikinin var El Kitscho Grande. Eller enkelt uttryckt - så fel att den blir rätt! Det känns som om killarna i Velvet Goldmine skulle vilja hångla med mig i den här trasan. Och kanske låna den också? Iggy Pop - is this your cup of tea? Rule Britannia.
Bara 79 blygsamma pix på Gina!


Vad tror du Ejkej - har jag klivit över tröskeln nu och blivit en riktig bloggare. Snart kommer "Dagens raffset-bilder" - jag lovar...

Ett steg till...

Ett steg i taget, domdidadi domdidadi...

Nu är ytterligare ett seminarium/en redovisning avklarad. Bara tre små tentor kvar alltså. Jag har ont i magen.

När jag har klarat Nat Ek är min examen klar. Så känns det. Alla andra kurser kan jag motivera mig att läsa, men nationalekonomi får det att låsa sig i skallen på mig. Det är verkligen så j ä v l a tråkigt. Helt ofattbart.

En tur i Birsta med klasskamrat Angelica hanns det också med. Jag är ett stycke kitschig bikinitopp rikare, plus morsdagspresent och kort till svärfar som fyller år idag. Kinamat i magen var inte heller helt fel. Och en apple-crush från Waynes. Summa summarum rök det en femhunka, men det var jag värd!

One huge ice-cream ass

Mitt mål för sommaren 2009 - att äta min egen kroppsvikt i glass. Varje vecka. Jag har gått ut starkt. En glass om dagen. Nu en mumsig Cornetto Orginal. En underskattad strut med smaskig choklad. Vi ses på gymmet i höst kära vänner...

Annars är det mest den Ricardianska ansatsen och annat roligt som sysselsätter mig. Jag hamnade fel i tid. På alla tidigare tentor ska man inte rita kurvor och grafer. Vi som har välsignats med Dick som lärare ska göra det på every fucking uppgift!!!  Och jag hatar verkligen kurvor och grafer. Jag tänker gå och göra den här tentan 10 gånger tills jag "råkar" klara den. Orkar inte sitta och pjollra med en massa skitstreck till höger och vänster. Ät mig Dick. Mr Dick...

Herregud, vilken nyhet

GLASS är inte bra för hälsan! Sug på den kära läsare. Forskarna har gjort något vettigt med sina anslag, äntligen. Eller var det något som de flesta redan visste, men skiter i? Troligtvis...

En stilla reflektion är ju om det egentligen finns något överhuvudtaget som är nyttigt? Mjölk, vete, socker, olja, fett- allt är väl mindre bra i stora mängder?

Skola är inte heller bra i för stora mängder. Har jag kommit fram till. Undrar om man ska söka forskaranslag för det avslöjandet?

Asocial

Det är benämningen på mig just nu. Jag hinner inte med mig. Sorry mina vänner, jag vet att jag är trist. Men vad gör man?

Jävla dygn som bara har 24 timmar...

Ett steg närmare examen

Ett steg till på den Onändliga Vandringen togs idag. Seminariet avklarat. Helt ok. Nästa på torsdag, sen tenta i annat ämne på fredag. jobba lördag. Sen två tentor på torsdag. Spännande vardag, aight?

Men sen, då jävlar. Jag ska njuta av glass, golf och sol. Och jobb...

Nu blir det mer författande, om skallen kunde sluta banka skulle det vara mycket roligare...

A Godawful day

Jävla seminarium. Skittråkig uppgift och nu ska vi dessutom slösa bort en förmiddag med att sitta i smågrupper och gagga om den. Ja Herre... Jag minns inte riktigt när jag var så här omotiverad att göra nåt överhuvudtaget sist.

Ont i huvudet också, som en jävla dåre.Känner helst bara för att ta semester från hela satans livet ett tag. Åka till en öde ö, eller till Världens ände. Sitta vid världens jävla ände och dingla med benen och äta grapefrukt och läsa en bra bok. Det är vad jag vill just nu. Inte helvetes jävla skola.

Sur som ättika...


Tips från coachen


Exuviance face-serie. Sköna, milda och effektiva. Kommer aldrig mer att köpa ansiktstvätt på ICA eller HM, det är då ett som är säkert. Smakar det så kostar det, men man får ju bara ett ansikte, och det är skönt att slippa torrsprickor i det.

Varför jag är så duktig

Jag ska prova ett sånt där lamt självhjälpsknep. Som ni ser tror jag inte på det över hövan... Man ska där lista tre saker varje dag som man är nöjd med. Om sig själv alltså.

Idag...
...har jag pluggat en massa - det var väldigt bra gjort.
...tog jag mig tid och fixade håret - det blev väldigt fint.
...har jag diskat och tvättat kläder - det behövdes verkligen.

Nej, jag vet inte om jag som genom ett trollslag blev en bättre människa av det där?

Nu ska jag i alla fall brottas ett varv med dammsugaren, skriva lite mer skola och sedan kanske ringa en vän?

På priolistan för kommande vecka toppar två seminarier, en tenta och bokning av klipptid. Bankbesök, golfspel och poweryoga hamnar som bubblare. Ska även gå och bli en tusenlapp fattigare på ansiktstvätt/vatten/kräm - bara för att det är så jämans bra produkter. Sen ska jag nog troligtvis sova sova och sova. Jobbar lördag så jag gissar att det kommer att bli si och så med orken. Men om två veckor har jag i alla fall en sak mindre på agendan. Då är det ta mej tysken sommarlov. Ska bli skönt.


Suffraget City

Dawid Bowie rullar, gräsänkan ska rulla till McD och livet är Belle!

Sen ska det pluggas mer, läsas bok och avnjutas lite goda vänners sällskap på kvällskvisten kanske?

Men nu är halva dagen avklarad, halva plugget gjort och jag tänker lyxa med strips. Oh yes.

Bör kontra gör

Bör:


Gör:


Sopa:


Nu iväg och plugga med kurskamrat. Trevligt värre. Få se om vi klarar av att få ihop det här. Det tror jag nog.

Vi är barn av vår tid

Har precis sett Henrik Schyfferts försvarstal för 90-talet. Igenkänningsfaktorn är hög. Mycket hög. Jag är född på sluttampen, 90-talet tog slut i och med att jag fyllde 16. Men ändå. Henrik har en poäng. Fler än en.

Jag var en sån där nostalgiker, som långt in på 2000-talet garvade (och fortfarande garvar) mig harmynt åt Percy Tårar. Som handlar om...ingenting. Tycker att det är som roligast när "vem som helst" inte begriper. Sätter en ära i att vara alternativ. Men inte för alternativ - för då blir det förutsägbart. Köper mina kläder på Gina Tricot, men lyssnar på Neil Young. Bleker slingor och köper läppglans, men dricker whisky och har snusläpp. Kör en fin bil, men matchar den med trasiga sneakers och en palestinasjal. Lyssnar på Björn Afzelius men röstar blått. Är högutbildad men fördomsfull och dömande. Kontradiktioner.

Jag har problem att ta ställning för saker, bestämma mig för saker. Jag har svårt att vara genuin i det jag gör. Gå upp helt i saker. Svårt att känna så där in i märgen. Svårt att vara allvarlig i det stora. Raljerar hellre med sarkasmer när tillvaron blir för storvulen. För seriös.

För allt är skämtbart. Döden, sjukdomar, rashat, massförstörelse, mobbing och terrorism. Sex i alla de former, kroppfunktioner, andra människors smak, åsikter och drömmar. Allt är jävligt skämtbart. Jag märker att andra är likadana. Mitt kompisgäng skämtar ofta om gränser. Att de inte finns, alternativt att någon av oss klivit långt över den. Ur spår. Jag har ikväll lärt mig att det är 90-talets fel. Fast det visste jag i och för sig redan.

Jag har alltid haft problem att kategorisera min blogg. Det är inte en nostalgiblogg, inte en modeblogg, inte en humorblogg och definitivt inte en glammig blogg om hur man lyckas och känner sig lyckad. Sånt får andra syssla med. Men nu har jag det. Det här är en blogg i sann 90-talsanda. Den handlar om ingenting. Och den tar inte mycket på allvar.

Mycket nöje.

Do the hustle

Precis sovit i soffan i 2 timmar. Varför är jag så trött jämt för?

Lazy fox darling

Nu sa min kropp stopp ikväll - dags att ligga stilla och bara vara. Hyrfilm (det var LÄNGE sen) och en kartong After Eight. Popcorn för magknipet (lär funka..) och skitigt hår. Så kan man också spendera en fredagskväll när man är seg och slut. Imorn jobb, sen är jag förhoppningsvis pigg och glad igen. Får passa på att sova och pussas en massa ikväll. Det sägs att det ska hjälpa. Fan vet. Anywho, have a pleasant friday darlings!

This abend

Lökat framför datorn/TVn/med bok nu i x antal timmar. Läst lite skola och skrivit på PM - mycket håglöst kan tilläggas. Jag känner mig sjuk och trött och öm i hela kroppen. Nej det är inte någon höjdarkväll precis.

På pluskontot finns ju att jag har en sötnos som tar hand om mig. Och det faktum att vi ska äta hemmagjorda hamburgare till middag. Något av en fredagstradition, givetvis med stora mängder dressing.

Imorgon ska det ageras vuxen - dvs jobba och tjäna slantar. Jag önskar mig en rik barnlös urgammal faster i Amerikatt...Tänk så bra det skulle kunna bli. Alternativt gör jag en slumdog och anmäler mig till Vem vill bli miljonär. Jag kan ju nästan allt i hela världen.

Vi ses således snart, i en TV nära dig.

Get a move on girl!

Dispite the fact that I'm sugery sweet, my grades don't come for free... Alltså, hoppa ur stadsstassen och in i koman tjejen! För fan! Istället hänger jag med huvudet och tittar ut. Som om Donald Trump skulle komma strosande längs Brännavägen med ett bra jävla jobb. Skärpning.



Varför är det så många gånger roligare att glassa runt än att hugga i? Är det samma lag om alltings jävlighet som gör choklad godare än kål - strips smaskigare än quinoa? Kan det vara så att det bara, hela tiden, är de slöa och onödiga sakerna som är riktigt bra?

Jag har i alla fall hunnit handla, gå en promenad, jaga på en beställare och sprungit med bokföringen idag. Och det låter imponerande, men tog inte så mycket tid. Det gör inte skolan heller. Men jag har ingen riktig ork. Det känns som om min skalle redan tagit sommarlov. Det är då man får sparka sig själv i aktern och påminna sig varför man gör det här. För att man kan, och för att man vill. Och för att man vill någonstans. Så självömkan känns ju meningslöst. Ungefär som att med vett och vilja dricka en helflaska tequila och beklaga sig över blykeps morgonen efter. Det är inte riktigt hållbart.

Nu är det dags. Wish me luck.

Flied Lice?

Idag golf. Gick satans så dåligt. Igår gick det ju bra. Dags att sälja klubbor? Dags för mental coach?

Nu har vi varit på Hälletorp. Sett Slumdog Millionaire. Bra film, rolig dialekt. Att höra indisk TV-engelska är fantastiskt roligt. Now we all talk like Apu.

Kvällen avslutades med en bytta på huvudet. Fråga inte varför. Vi tyckte det var passande.

   
  

Underbart!

Har spelat golf. Ätit hamburgare. Gått på stan. Köpt böcker. Kommit hem. Slöat ihop. Och klockan är bara 15!!! Sen tjejkväll. Spel och snacks. Och snack. Det här är en överdjävligt soft dag.

Gulligt!

Vår söta granndam har precis varit här med ett nytt bord till balkongen! Var nere hos henne en snabbis idag, och då pratade vi om bord till balkongerna...och vips! Nu har vi ett! Tack så mycket!

Trevliga grannar får mig nästan - men bara nästan - att överge tanken på ett hus med en mil till nästa gård...


Diet for fat persons

Det sjukaste programmet just nu bör vara supersize vs superskinny. Vad är grejen med att tvinga redan förstörda anorektiker att tvinga i sig burgare och slaggmat? De bör väl åtminstone få äta mycket av bra saker...sånt som faktiskt innehåller den näring de inte får med sin svältkost?

Vill någon byta diet med mig förresten? Känner att jag skulle behöva bryta en del dåliga vanor. Såna som stavas McD och BigB till exempel... Men nu är det min favvo-mentalist på TV så jag tror jag bryter här.

This is a song

Suck och stön, mätt och trött. Men skola som vanligt. Imorn blir ju inte mycket gjort. Vi får väl se om jag orkar mer ikväll?

Studenttider på stan, småbarn som leker vuxna. Spännande. Det var några år sedan. Troligtvis den lökigaste tiden i hela mitt liv. Kan sakna ansvarslösheten emellanåt. Det var inte många måsten då, även om man tyckte det. Mest bra vänstermusik på högsta volym i valfri ny blank bil. Vi spelade Staten och Kapitalet i en sprillans Volvo eller Renault och tyckte vi var skönt annorlunda. Lite lagom fejk-kommies sådär.

Greys rullar på TVn, en helt ok sjukhusserie. Men det är klart... De flyger ju inte plan och säger G'day mate. Så jag är nog inte överdrivet imponerad. Nu åter till min matlagning. Det har kockats thai till idag, och köttgryta till frysen. Finfint.

Morgen golf. Auf Wiedersehen.

Färjan 2

Vilket jävla program. Lyteskomik på hög nivå. Som en vis man en gång sade: den som verkligen går in för att få ligga på Finlandsfärjan och inte får det - han kan ge upp för gott. Så sant.

Ikväll äts det glass (fast jag borde cut back on mjölk, socker och gluten), tittas på TV (fast jag borde plugga) och görs kort sagt allt man inte borde men som är trevligt. Destruktivt KateW...

På onsdag ska jag golfa. Allmänheten kan anse sig varnade. Håll er borta från Vägnön. It ain't gonna be pretty. Apropå pretty går alla tiders kungfilm på TV ikväll. Jag gråter. Varje gång. Se den! Oh-oh-Pretty Woman!!

Dagens fundering är huruvida jag borde klippa mig eller inte. Skönt med kort, men bra med svanslängd. Ja det är stora beslut som ska tas. Barack Obama, vad skulle du ha gjort? Kortklippt troligtvis...

Emo-fjortis, oh ja

Jag vet att jag anser mig själv vara en konnässör. En musikalisk gourmet (eller gourmand...) med säker och stilren smak. Det tycker jag också. Verkligen. Men ibland får man outa sig själv och erkänna att man trillat dit.

Fjortis-Håkan. Der eine Håkan Hellström. Jag blir så glad. Jag hade kunnat go emo-sjuttonåring på Arvikafestivalen på ett ögonblick när jag hör Håkan H. Det hjälps inte att det är banalt, tondövt och pubertalt. Jag får dans i benen och puls i hjärtat. Fan vet varför? Finns det hjälp?

Sen första singeln har jag varit en Håkanist. Kom igen Göteborg rullade en hel Irlandsresa i min CD-frestyle. Denna saga tilldrager sig alltså innan mp3ns genomslag i musikkulturen. Fortfarande är just denna skiva aktad högt i samlingen.

Ramlar måste vara en av de mest klockrena beskrivningar av en utekväll i Härnösand som någonsin kletats ihop på en kafferast? Det finns en gata där alla kan mitt namn - jag ramlar Nybrogatan fram? Trots att det var länge sen nu.

Min bättre (?) hälft hatar Håkan. Han får ont i öronen och blir allmän sur och ifrågasätter Håkans sexualitet. Skrämmande många håller med honom. Jag tror att jag skulle bli en bättre människa rent generellt om jag fick höra En vän med en bil lite oftare. Kan vara ett tips för er som tycker att jag är en sur jävel. Jag behöver skaffa fler vänner. Håkan-vänner. En Håkan-cirkel kanske? Vi kan träffas varannan månad, dricka häxa, kolla i skolkatalogen och gråta oss pandaögda till Atombomb. Sugen?

Åter till vuxenlivet nu. Hurra...

Tappad sug

Tappad sug plågar mig just nu. Tung bok på späda axlar. Är det inte sommarlov snart?

Trodde verkligen att jag var stålkvinnan. Men nu börjar det kännas som Magnus Uggla. Dom säger jag skiter i allt, men det skiter jag i.

Ge mig uteservering, mjukglass och en hamburgare. Festivalyra och myggbett. Ja, till och med myggbett. Vad som helst som inte är vuxet, duktigt och måsten.

Sweet sunday

Har inte blivit många stunder på ändan sen vi kom hem. Igår Birsta, sen schlager på Hälletorp. Hobbiten från Norge. Idag Lungön. Grillat och solsken. Nu TV-soffan. Väldigt skönt. Glass och Cold Case, på den hela taget en skön söndag.

Imorn blir det allvar igen. Skolan ska klaras nu. Har tappat lite motivation inför sommaren, men någon månad till ska jag väl kunna hålla ut. Mer Ålandsbilder kommer så småningom, men här är ett urval...









Trötta men nöjda. Nu öppnar HäGK snart. Ta en omväg. Jag ska sprida boll hela vägen ut på Hemsön. Fore!

Back in Sweden

Tillbaka på svensk mark. Jag ska aldrig mer åka färja. Hemsöfärjan max. Nyhet om mig själv: jag blir väldigt sjösjuk.

Nu packa upp, tvätta, fika och läsa på till tenta imorn bitti. Dvs. mer blogg när jag hinner.

Stressfull day

Nu hemma. Efter närmare nio timmar on the road. Nu ska vi packa, montera takbox och fixa allt inför imorn. Ute i tid. Som vanligt... Hur som haver, det går nog. Och sen är det bye bye måsten. Yippie.

Dagens inköp inskränkte sig till en golfhandske. En bra. En sån som släpper igenom solen. inga mer likvita vänsterhänder. Trevligt att slippa se ut som nåt Uncle Fester skulle äktat. Hoppas ni får det bra härhemma godingar!

Dålig film

Två trötta hjältar. Slagna till marken av arbete och planerande. Tiden räcker inte till just nu. Någon som har ett par veckor över? Jag tar dem gärna!

Imorgon Birsta. Golfhandske. Kanske ett linne... Jag gillar att handla. Borde spara pengar dock. Taxfree är roligt.

Såg Robinson förut. Jag orkar inte riktigt med paktandet. Jag är världens sämsta spel-spelare. Klarade inte av det ens i dejtingfasen. Spela svår? Nej nej. Ringa upp!

Nu sova. Sött på örat. Och läsa lite bra bok. Stephen Booth för närvarande. Svarta Hunden. Lättsmält brittisk vardagsspänning. Inte så existensiellt.

Natt natt!

Herre du milde

Jag längtar till Åland. Restaurangmat, sovmorgnar och golf. Ingen dammsugare. Ingen tvätt. Bara semester.

Är fortfarande imponerade att vi lyckades ta oss hem igår inan vi somnade. Tandborstningen blev det ju lite si och så med dock. Tog en lång välbehövlig sovmorgon och en smaskigt flottig frukost innan det var läga att ta itu med dagen.

Idag har det fikats med fin-Frida på stan. Apple Crush som smakade ok men såg väldigt udda ut. Inte brukar Apple Crushen se ut som uppvispad "man-juice"? Men tog man sig förbi de första spykänslorna var den ok. Det hjälpte även att ingen man jobbade, det fanns därför troligtvis en rumsren förklaring till dryckens utseende. Too much milk perhaps?

Och jag har inte köpt någonting idag. Bara lite fika och en bunt med fina kort. Men inga kläder, inga skor, ingenting. Det är rätt stort för att vara mig. Men det känns lite tomt...

Snart hemlagade hamburgare med strips och red hummus. Smaskens. Ikväll ska vi troligtvis vara asociala och tråkiga. Städa, tvätta och göra klart inför måndagens tidiga avfärd. Men vi får se. Får vi ett erbjudande i sann Gudfadern-anda lär vi väl skita i den goda föresatsen. Som vanligt. Min sambo hävdar även att jag har världens sämsta karaktär, och inte kan stå emot en frestelse mer än ca 10 sekunder. I alla fall om frestelsen inkluderar mat, shopping eller en bra bok. Jag tror han överdriver lite. Någon mer karaktärssvag stackare måste den väl finnas därute? Sen tycker inte jag att han har rätt att yttra sig. Att göra lumpen 18 månader - i polar-frecking-kyla anses av mig inte som karaktärsstarkt. Bara rent idiotiskt.

Nu blir det soffan, halleluja på er alla.

Lika par leka bäst

Middag på Hälletorp, med ovan nämnda spel. Vi fick se oss slagna på mållinjen av värden och värdinnan. Stöp på frågan vem av oss som är mest rädd för tandläkaren. Skit också.

Så mycket snusk som det har pratats ikväll var det länge sen jag hörde. Skrattkramp i magen fortfarande... Men nu är det två trötta ögon som häcker framför burken. Sötnosen har redan somnat, men jag har sovmorgon imorn så jag härdar tio minuter till. Eller två.


Johan och Mangan kör på den tysta starka posen...alla andra ser jätteglada ut. Vit hare? Jättefin!


Ladies-time i köket


Exotisk gino. Det tog slut...


Blonda Ellen och ex-blonda yours truly kommer på att glass kan tinas i ugn. Eller inte.

Sammantaget en höjdarkväll med god mat, god dryck och härligt sällskap. Men nu trillar vänster öga igen. Fan också. Dags för kudden. Sov gott.


Helg!

Att man kan bli så lycklig över att det är helg. Konstigt egentligen, men det är ju skönt med ledighet. Speciellt om den får spenderas i goda vänners lag, med got mat. Grillning...så sjukt underbart!

Idag har det kockats på hög nivå...sen har det inte hänt så mycket mer. Kära dagbok.

Eftersom jag nu har viss stress - Hälletorp calling - så blir det en kortis. Ha en härligt fredag kära ni!

Komatroll

Nu börjar jag jobba. Jag är så död så det är vidrigt. Tur man inte är bagare.

Home sweet home


Nu hemma. I valet och kvalet. Sova ut eller läsa ut. Mons Kallentofts senaste. Si så där. Lite för mycket psykologiskt flummande för min smak. Jag gillar min kriminalprosa rå och enkel. Gärna kryddad med en Bubba.

Sjukt mätt. Tog hem lunchlåda till Johan för imorn. Tre sorters sill, gravlax, varmrökt lax, gravlaxssås och löjrom. Toppat med lite rostbiff. det blev alltså en hel del mat över... Ingen i styrelsen behöver göra lunchlåda imorn...

Trevlig kväll med skvaller och lite lager. Lennart berättade några snuskiga historier, varav en var rätt minnesvärd:

Så var det gubben som frågande sin kompis om han var med på lite gruppsex.
- Visst, svarade kompisen, hur många blir vi?
- Tar du med dig kärringen så blir vi tre.

Imorn ringer väckaren tidigt tidigt igen. Jag är redan less på att jobba. Bra där. Nog bäst att komma in i rytmen snart inför sommaren. Två veckors semester innebär nio veckors jobb. Nio lååånga veckor. Tack och lov för sjukliga arbetskamrater som faktiskt livar upp stämningen.

Imorn ska det även grillas på Hälletorp - vilket ska bli mycket trevligt. Enda undringen är vad i hela friden vi ska slänga på grillen. Jag röstar på den gamla godingen fläskkotlett (nöff nöff), medan min  något mer kultiverade sambo helst vill slänga dit tonfisk. Jag tycker det låter ok, billigt också. 3,90 burken... Fast hur ska man undvika att den ramlar igenom gallret? Någon? Hallå?

Jag lämnar er med en bild på kvällens buffé, och passar på att göra reklam för min arbetsplats. Härnögrillen. Gott och mycket. En bra kombination för oss vass-badare.



Pang pang boom boom

Mycket att göra, blogg blir lidande.

Snor i näsa, krax i hals. Bara att strunta i och köra på. Vila får man göra i graven.

Jobbat, nu styrelsemiddag. Imorn jobb, sen Hälletorp. Sen lördagskörning som sällskap, och kanske en lugn kväll? Tro't den som vill... Men snart Åland. Pysmys. Sol och golf och shorts? Hoppas vi får värmerekord.

Neppelunda, nu får det vara slutbloggat.

Just ja....ledigt blev det. Stockholm och WTAI (lite häftigt förkortat...) - här kommer VI!

Rock n roll och gröna ögon

Dukningen är klar, fint som snus om jag får säga det själv. En trevlig blå-gul variant som matchar den svenska buffén vi beställt. Mumsigt. Och en kall öl till det. Kan bli riktigt trevligt. Jag och mina styrelsekompisar. Det är rätt skoj att vara yngst. Jag är nog den enda som inte passerat 50-strecket nu när jag tänker efter.

Stuga kirrad för midsommar - inget bastuboende. Dock en massa sillunch, nubbe, styrdans och kanske ett prickigt hårband?

Imorn ska jag jobba. Jag är måttligt sugen. Men vad gör man inte när ens kära arbetskamrat stoppar handen i bildörren? Klart man får offra lite tid då. En smäll för laget som det heter.

Och nästa vecka är jag l e d i g. Sug på ordet. Golfsemester. Jag ska strutta runt i min pikétröja, säga goood afton till folk och kamma backslick. Beeaanääsåås...

Nu ska jag pussa på min fantastiska sambo som offrade fem timmar idag efter jobbet på att tvätta, vaxa och städa min bil. Han är bäst min sötnos. Eller så är jag bäst. Som valt en sån karl menar jag. Jo så är det nog. Jag är nog bäst.

Cheerio miss Sophie, som betjänten hade sagt.

Icecream

Sådär ja, då var säsongens första mjukglass avklarad. Den smakade gudomligt - for your information.

Mycket trevlig stadsdag med tre fantastiska damer som alla börjar på E - Ellen, Erica och den lilla sockersöta Elina. Jag fick även gå på leksaksaffär och titta på Barbiedockor, så jag skulle vilja påstå att dagen var komplett. Mycket trevligt brudar ;)

Lite nyttig har jag hunnit vara också, springa ärenden, träffa min söt-Erica och fixa med hennes papper, och nu ska det ätas middag och handlas dukar. Very very good! Om bara mitt lilla skallbank ville ge med sig, men jag antar att det är sånt som händer. För mycket stress, för lite sömn?

Nu ska det jobbas och ätas gott i dagarna två. Härliga tider.

Maybe baby

Jag har en plan. Om jag inte får ledigt 12-13 juni och kan åka ner och se Neil Young så ska jag byta idol. Rakt av, pang på. Min nya idol ska bli Tomas Ledin. Nu tänker ni varför i helvete då?? Men det ska jag svara på ser ni.

Tomas Ledin är helt enkelt världens mest tacksamma idol att ha. En ny skiva varje år. Best of varenda gång. Konserter över hela Sverige jämt. Det går inte att undvika att se Ledin live även om man vill. Inte är det knökfullt vid stängslet heller, och om man som kvinnlig groupie vill ligga med honom är kön rätt kort (kort kön...ha ha ha) Sen finns det ju allt i prylväg såklart - T-shirts, signerade kepsar, Tomas tandställning sen åttan...allt går att få tag på.

Mamma har ett gammalt blandband med Ledin. Ska sno åt mig det så återkommer jag i frågan idolbyte.

The Wrestler

Den äckligaste filmen jag sett på länge. En orgie i blod, destruktivitet och meningslöshet. Fy fan.

Känns som om man vill se lite Care Bears eller Teletubbies nu, bara för att tvätta bort den sura smaken av blod.


Put your freak on - fjortisbloggarna

Ny folksjukdom på G? Fjortisbloggarna, (som jag följer för att jag måste reds amn.) har gjort det till sin grej att ha ett alterego.

Nu är det ju inte jag, Petronella Svanslös Jönsson som tycker att vi ska gasa ihjäl alla mexikanare så vi slipper svininfluensan, det är ju Pettis här, mitt alterego som gör det. Och Pettis är ju inte jag, fast ändå...eeeh...öööh...

Idioter. Det är allt jag har att säga. Bara för att jag har valt att döpa min blogg till KateWellings så inbillar jag mig inte att jag - the real deal - slipper kritik. Schitzofreni verkar kunna bli den nya innesjukdomen 2009. Grattis!

Någonstans måste man ju fatta att jag är jag, och vad jag lägger ut till allmän beskådan på nätet kommer troligtvis att bita mig i McD-röven senare. Av just denna anledning får ni heller aldrig se bilder på mig i underkläder i den här bloggen. Så är det vad ni går och hoppas på så är jag ledsen. Ett tips då är att sätta er på OKQ8s tak med en riktigt bra kikare. Si så där ja. Klart och betalt.

Nu middag. Gott gottigottgott.

It was just one of those days

Regn och meningslöshet. Botades med ny tröja och McD. Dagens snyggaste var jag i alla fall. Helt överraskande, eftersom skönhet aldrig varit ett mål. En dag vaknade jag bara upp och var gorgeous. Detta kräver ett actionpic i hallspegeln... Et  voila.



Skämt åsido nu. Världens mest störande människa. Ämäända Johansson Mjöööry, som läser nyheterna i Radio Guld. Går det inte att hitta en radiopratare som kan det här med betoning?

Dagens inköp blev en likadan top som på bilden, fast aprikos-rosa. Fint med bränna. Och bränna ska det bli. Om jag så ska marinera mig själv i tanninglotion.

Imorn får det gärna bli solsken. Gud? Hallå?

Vågade inte boka WTAI-biljetter igår, får inte tag på chefen. Ska egentligen jobba de dagarna. Men det kan väl inte vara så viktigt? Eller? Men dit ska vi. Jag missar inte Mr Young ett år till.

Dagens mest idiotiska plagg var BikBoks jeans. Vilka storleksguider kör de med? Började på 28, min normala size. Fick dem till knäna. Skuttade två storlekar, upp till 30. Gick visserligen över höfterna, men gick inte att knäppa. Antingen har jag gått upp 35 kg sen igår, eller så är det skumma storlekar. Hur som haver blev jag sur och gav upp. Synd, för det var snygga jeans. Jag gick och åt McD istället. Dit det bär dit bär det. Kloka ord från föregående generation.

Dagens middag blir spaghetti och köttfärssås. Lite lagom tisdagstrist. Som vädret ungefär. Har precis köpt en bok för 592 spänn till skolan. Lätt värt. Oh nej.

When the aimless blade of science slashed the pearly gates.

It was then that I knew I'd had enough.

Det är moln och regntungt idag. Roligt att vara "ledig". Fast jag ska åka bil till Sundsvall tur och retur. Gå på kursintro. Åka hem. Laga köttfärssås. Så det gör egentligen inte så mycket att det regnar.

Blev inget biljettbokande igår. Men kanske idag. Kommer att bli tight dock. Johan  lär inte kunna ta ledigt fredag. Det innebör att vi skulle kunna åka tåget vid 13. Framme runt 17-18. Undrar vilken tid Mr Young kliver på?

Perssons Pack ska också bli en höjdarupplevelse.

Jag betar av husgudar i år. Oasis i januari, Young i juni. Det enda som fattas är att Afzelius reser sig ur graven och kör en julturné?!

Nej, nu ska jag göra mig vacker. Eller i alla fall ta på mig jackan. Sen blir det Sundsvall baby.

Where the action is

Jag vill jag vill jag VILL!

Ska nog slantas upp. Lädret ska glappa som en gäddkäft. För fredagen den 12/6 spelar Mr Neil Young i gamla Svedala. Snålade ur att åka på Way out West ifjol och har ångrat mig bittert ända sen dess. Men i år...då jävlar! Jag hoppas det finns gott om biljetter, tänkte boka nu. Solsken, festivalöl, en finfin palestinasjal, slitna jeans, mjukglass och Neil. Jag har svårt att tänka mig en bättre dag så här på rak arm.

Ja, det bor en 50-årig gubbe i mig. Jag kallar honom Gösta. Han går igång på lager, gubbrock och tubsockar. Och rotmos med fläsklägg.

Har jobbat hela dagen, så jag käner mig lite seg. Ni får nöja er for now alltså.

Ska ni på Neil, dra iväg en blänkare så bjuder jag på en mjukglass på plats!

Billigt boende?

Hans-Olof säljer nu en trevlig etta för avhämtning omgående.

Material: sten
Ventilation: självdrag
Vatten/avlopp: Enskilt
Uppvärmning: åkarbrasa

Wolverine

Jag gillar Wolverine. En bra film, lagom lång. Det innebär att ingen kisspaus behövdes. Det är en av mina mer obekväma ögonblick - när det ska knölas förbi 10 sura tanter på vägen mot utgången. Dessutom drar man ut på besöket in i det sista, vilket brukar innebära att man missar en relevant del av slutet. Men alltså - en bra och lagom lång film.

Ser ni likheten? Förstår ni varför jag valde just honom till min i nöd och lust? Bra!

 <-- notera klorna

Nu är det snart dags att sova. Ska göra en guest-appearance på HH imorn i väntan på chefsjobbet. Alltid kul att få lukta skinka. Men jag har ett knep. Alkoholister räknar saker i antal helrör, jag räknar i linnen och skor. Imorn tjänar jag ett par jeans och ett par skor. Det gör det värt det. Vad räknar du i min vän?

Nu blir det sängen med min klolöse Wolverine. Fniss. God natt!

3 centimeter

Benet i kycklingen var 3 cm långt, inte tjockt. Det hade nog varit ett lårben... Kycklingar är ju inte så grova.

Har åkt förbi hus och glott. Inte fint läge. Väldigt skuggigt, vilket kan förklara solariet i hallen. Anna-Karin tyckte vi skulle ta det ändå. Hon menar att alla stora bloggare solar sanslöst mycket solarium. Sant visserligen.

Apropå Anna-Karin så har hon inspirerats av your truly och skaffat sig en blogg. Jag har döpt den. Indirekt. Jag är stolt.

Ikväll blir det bio - Wolverine. Jag har fått äta upp ungefär 200 gånger härhemma att jag gillar Wolverine. Hans polisonger är sjukt heta. Dock är Hugh Jackman ingen höjdare. Jag gillade inte Orlando Bloom när han tog av sig alvöronen heller. Vad betyder det? Har jag svårt för verkliga män och vill ha fantasifoster? Jag tror inte det.

Kollar på Leila just nu på TV4+ men måste kvinnan se så kåt ut när hon bakar/saftar/syltar?  Stå där och kråma på kak-röven och smeka sig själv med mandelkubb? Nej fy, ge mig Per Morberg. Han är bra han. Inte ser han ut att vara så sugen heller.

Imorn ringer klockan 05:00. Hurra hurra hurra.

Vilka är ni förresten?

Jag har fan noll koll på vilka som läser den här bloggen nuförtiden. Känns lite fuskigt. Ni har sån stenkoll på mitt liv att ni kan stalka mig hur som haver. Det är i och för sig en kalkylerad risk som jag har vägt mot min narcissism. Narcissismen vann förresten... Men jag tror inte att jag har så här många nära vänner (?) så det vore intressant att få veta vilka ni är, ni som läser varje dag. Jag är smickrad, men sjukt nyfiken. Så, för att citera The Who - Who are you?

En lysande idé

Kom på den geniala idén att söka på blocket efter en get. Hittade söta killingar som letar nya hem - vita ulliga gulliga, just the way I like them.

Det är alltså min hemliga (?) dröm. En egen get. En liten och söt och bräkande sak. Hamnar jag på ålderdomshem utan att ha haft en get så kommer jag att bli jäkligt bitter. Det får inte hända.

Hornöberget

Hemma igen efter middagsmys på Hornöberget med kära vänner. Mycket trevligt, även om jag bara ger maten 2 av 5 toast. Gott och så, men ett STORT minus för att jag fick ett ganska tjockt och säkert 3 centimeter tjockt ben i min kycklingfilé... inte bra. Inte bra alls.

Skoj att få spendera lite tid med Helena också. Hon är ju en kvinna i karriären nu! Även strongt gjort av oss att lyckas surra oavbrutet i tre och en halv timme. Den som säger att män är tystlåtna kan ju komma och lyssna på Johan, Matte och Nicke. Damerna fick vackert vänta på sin tur med babblet.

Nu X-games, slöstirr på TV. Läser tidningen på nätet och funderar på att "gå ner 7 kg till midsommar". Funderar lite till. Tänker på hur god den gigantiska marängsvissen till dessert var (4 av 5 toast). Lägger ner planen. Har, efter moget övervägande, kommit fram till att mat är gott och diet är tråkigt.

Imorn ska det nog städas. Kanske. Vädret får avgöra. Vem dammar inne när solen skiner ute? God natt alles!

Kurr i magen

Efter en dag i ett kök borde man inte vilja äta. Efter att ha gjort exotiska plankor, köttfärssås och räkmackor borde man känna sig sugen på en riskaka och en sallad. Men icke. Således åker vi till Hornöberget. Bra idé kära vänner! Jag hoppas de har kött. Massor av griskött med bearnaise. Och fjortisar - sådär stavar man bearnaise. Som i bearnaisesås. Eller som en gammal bekant sa - beeeanäääsååås, sagt med en övertydlig homoerotisk fransk accent. Så slipper jag reta mig på det i fortsättningen. Fjortisar alltså.

Vi tog ett steg närmare den maligna melanomen idag. Efter jobbet pressades det på balkongen med sprayflaska innehållande en ohälsosam mix av vatten och olivolja. Troligtvis inte så smart för två bleka vikingar (vitingar?). Men vi ligger lite efter, folk har ju passat på att åka till Thailand och fuska...

Snart kommer kära Helena hit. Ska bli mycket trevligt. Vi ses så sällan eftersom vi båda lider av Duktig-flicka-syndromet och således ska krama det allra sista ur dygnets alla timmar. Men jag börjar bättra mig. Bara en sån sak att jag satt två timmar på balkongen idag och lyssnade på Neil Young på Spotify. Jag tror det är årstiden. Sommaren är lökens årstid.

Nu duschning, snart mat. Ska bli så jävla gott. Gris med sås...mmmm.

En dag som blev en heldag

Imorse knallade vi upp på Hälletorp för att hämta Saaben + äta en glass. Vips blev det tripp till Birsta och grillmiddag. Mycket trevligt indeed! Hälletorp is everyones home away from home.

Fröken R är nu x hundringar fattigare, efter inköp av jeansleggings, linne, toppar, klänning och väska. Ojdå. Men det gick inte att hejda sig. Dålig karaktär. Mycket dålig karaktär.

Nu proppmätt och rätt trött. Imorn jobb. Bra med nya pengar. Skoljävel var slut nångång. Jag vill ha ett välavlönad och glassigt kneg. Nu. Chef kanske? Undrar om Platsbanken söker nya pigga VDar?

Dags att borsta tänderna. Sen sängen med sambo och hemnet.se. Det är kul att vi har samma hobby min karl och jag. Natt natt alles.

Party igår

Hur vet man att man börjar bli gammal? Jo när man vaknar efter Valborgfest och mår bra. Äter några ägg, lite frukt och gröt och planerar för en trevlig promenad i solskenet. Då är man gammal mina vänner.

Kul som bara den var det i alla fall igår. Toppenväder, god mat, härligt sällskap och sen det fantastiska Lips. Att jag är tondöv stör mig inte nämnvärt. Men nu solskenet. Bye bye.

RSS 2.0