No house

För de av er som inte fattat så blev det slutligen inget hus. Så vi är nu 1,1 miljon rikare än vad vi skulle ha varit. Och internetbanken är fortfarande en rolig sida att besöka. Fy fan för att låna en massa pengar, såna enkla små självklarheter fyller mig med oro. Jag vill inte vara skyldig någon något. Jag vill ha pengar kvar på banken.

Kommentarer
Postat av: Ebo

Jag ville också ha kvar mina pengar på banken men det sket sig! Är din rekommendation att sälja tillbaka huset till banken och bo lite enklare igen? ;) Jag tycker att du är vettig och jag tar gärna åt mig av dina tips. Då kanske jag har råd att köpa den nya iMacen som släpptes förra veckan.



Dock så kanske det var någon mening med detta, nu kanske ni hittar ett hus lite närmare oss andra så att man kan cykla eller t.o.m. ta en promenad förbi.



Hör av er om ni orkar hänga någon kväll, längesedan nu! Jag har ny whiskey i skåpet ;)

2009-10-27 @ 12:21:14
Postat av: Jossan

Trist, jag vet ju att ni är hemskt sugna på hus nu. Men ni hittar snart något trevligt, och då vill jag komma och hälsa på! :-)



Kram till dig syster och hälsa Johan.

2009-10-27 @ 12:39:13
URL: http://josselyn.blogg.se/
Postat av: Åsa

Matte - min rekommendation är följande:



1. Sälj tillbaka huset till banken

2. Investera de slantarna tillsammans med oss i följande objekt: http://www2.skandiamaklarna.se/bilder.aspx?guid=3MJ3BDCD4GKBM4CC&typ=CMVilla&type=all

3. Kan ni tänka er att ta gårdshuset så blir ju eran kontantinsats ganska liten - vilket ger pengar på banken till nya iMac!!

4. Dock är jag lite tveksam till avståndet, tror du verkligen att du kommer att GÅ emellan?! När du kan ha Fiddyn parkerad utanför köksfönstret...



Vi kommer väldigt gärna och hälsar på, det är min satans skola/jobb som tar lite för mycket tid. Men på fredag kanske??!!

2009-10-27 @ 15:42:04
URL: http://katewellings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0