Busy little bee?

Åh vilken skön dag jag har haft. Först upp och skriva tenta i och för sig, men sen... Aaah. Åkte från Sundsvall mot Birsta, och så jag ångrade att jag inte tog med mig kameran. Det såg så sjukt häftigt ut med en alldeles saltvit asfaltmotorväg, sen var himlen riktigt blekblå, liksom lite sol-dis, så hela världen såg ut som om man såg den genom en mjölkskvätt på bottnen av ett dricksglas. Vitt vitt vitt, jag kände mig som Mad Max i det postapokalyptiska samhället. Riktigt riktigt läckert.

Sen blev det ju trots allt lite shopping i Birsta... HM hade "handla för 400 få 100 kr i presentkort... så jag passar på att köpa två pikéer och två långa linnen. Perfekt inför sommaren. Lyxade även till det och köpte en bredtandad kam...fatta att vi inte äger en kam?! Sen unnade jag mig en pocketbok, som jag nu precis har läst ut (!) En riktigt hårdkokt brittisk deckare, precis the way I like them.

Nu är sötnosen hemma, och vi hade ju sagt att vi skulle storstäda idag, men jag tror inte någon av oss är så sugen på det. Blir nog thai-mat och en bra film istället..vi kanske sträcker oss så långt att vi tar ut soporna i alla fall!

Have a nice afternoon kära läsare!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jaa, med all säkerhet! Åh Korvis...fan va gott då. Men lite långt att åka för att köpa middag :-D

2009-03-26 @ 16:27:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0