Asomni

Är terminologin bekant? För de av er som är trogna läsare är den i vart fall det. För er andra kan en kort förklaring vara på sin plats...

När saker som ska göras hopar sig blir jag lite för entusiastisk för att kunna gå ner på viloläge. Min hjärna vill liksom inte riktigt koppla bort, utan fundgerar mer som Ben Johnsson i Seoul-OS...dvs. full fart framåt (med gulaktiga ögonvitor). Förr var det här ett fenomen som bara uppstod dagarna innan tenta, men nu är jag rädd att smittan har spridit sig. Därav blogginlägg kl 00:30 fast jag ska upp 06:00 och iväg med Volvon på service. Way to go fröken R...

De kommande 10 dagarna ska i alla fall följande avverkas:
- Färdigställande av PM om Riksbanken vs. ECB
- Färdigställande av företagsanalys, mjuka data kvar (konkurrens, marknad o.dyl)
- Opposition på rapport företagsanalys
- Tentaplugg + tenta Makroekonomi
- Jobb 2 dagar
- Räkningar + protokollsredigering Brf
- Bilen på service/bilen hämtas från service
- Storstädning av hem (för undvikande av kommande astmasjukdomar...)
- Socialisation med vänner och familj
- Avbokning av ett möte, uppföljning av ett annat.
- Uppföljning jobbsök

Jag har räknat på det så att jag har imorgon på mig att fixa PMet och inhämta informationen till rapporten i räkenskaps/företagsanalys. Plus fixa bilen. Sen ska jag kitta ihop det och avboka mötet på fredag, samtidigt som jag fixar räkningarna för Brfen och socialiserar med vännerna. Lördag och söndag kan vi storstäda och jag får lov att tentaplugga som EN JÄVLA DÅRE! Sen på måndag färdigställer jag rapporten och postar den. Tisdag tentapluggar jag, och skriver oppositionen. Onsdag pluggar jag som ett litet lejon, och på torsdag skriver jag tentan. På torsdag kväll fixar jag oppositionen, och på fredag och lördag jobbar jag heldagar. På söndag tänker jag sova alternativt gråta alternativt åka långt långt bort.

Men det är jobbigt att ligga på topp. Har just nu vridit mig av och an i sängen med skallen full av bra idéer. Man kanske skulle starta eget någongång? Det är ju inte precis som att jag saknar infallsvinklar. Men nej, skärpning Fröken R, att driva någon form av "på sidan om-företag" är inte precis vad du har tid med för närvarande, eller hur?

Undrar om jag ska ge John Blund en chans till. Svekfulla män som lurar mig brukar inte få en andra chans, men kanske kanske jag ska hoppas att John Blund gör om gör rätt den här gången?

Kommentarer
Postat av: Carro

haha :) ja, hur hinner jag ? En sak är bra som jag gör, alltid när jag dushar så gör jag knöböj. haha. men sen på kvällen så brukar jag slänga ner mig på golvet. gör ju inget om emina vill vara med bara jobbigare =) sen så har jag ju faktiskt en karlslok som kan vara hemma dom veckor han jobbar dag om jag åker iväg nån timme på friskis elle nått =) Hur är det med dig? Hoppas det går bra med pluggandet? Kram!!

2009-03-19 @ 08:38:05
URL: http://rockit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0