Pekis och Mullis

Nu är det 2009, ett år som började på bästa sätt! Men hela resan ska såklart resuméras, även om det blir utan bilder då de ligger kvar i kameran (skärpning, jag vet!!)

På tisdagen lastade vi in oss i Volvon och drog iväg, stärkta av varsin French Hotdog siktade vi på att ta hela resan i ett svep. Sagt och gjort, vi brände förbi vårt vanliga vattenhål - macken i Ånge, och styrde mot Rätansbyn. Men - vi fann oss plötsligt stående vid ett vägskäl, hur skulle vi göra? Vi körde såklart fel väg och "genade" via Sveg...sisådär en 8 mil åt h*vete, men fram kom vi till slut ändå... Där bjöds det på tacos med hela gänget, innan vi åkte hem till "våran" stuga och nattade inför en dag i backen.
Nyårsafton var fantastiskt, soligt och lagom kallt, och riktig manchester i pisterna. Vi åkte tills vi stupade och sen tog afterskin vid. Där spelade mannen, myten, legenden Pekis! Runt 70 år gammal av allt att döma, grov som en tvåtumfyra och hes efter 65 års intensivt rökande. Han varvade klassiska rocklåtar med nydanande verser så som "Subba subba subba" och lockade såväl Herr Kassberg som Herr Nylander till robotdansen. Pekis fick dock aldrig sin pjäxa full med pilsner...
Sen var det fixning som gällde, och givetvis lite dryck. Sen kom Karin med sin fina Taxibil och körde oss till partyt där vi slevade i oss trerätters och lite alkohol. Sen sjöng vi lite Singstar innan mitt sötöga äntligen fick ge efter för sin pyromani och skicka iväg ett gäng raketer. Sen tog vi, Ellen och Matte och packade oss hem till stugan där vi landade i soffan för "efterfest" till halv fem... Linus valde att stanna i feststugan, mest för att de där hade WC och han var lite skraj för våran "Mullis"... Det var han inte ensam om kan jag erkänna...
Nyårsdagen blev lite trist, bara lite åkning, hade så sjukt ont i fötterna, och sen skulle vi packa ihop, vilket ju aldrig är roligt. Dock fick jag äta Matvraket när vi kom hem, så varje dag har sin guldkant :)
Nu har vi landat i allvaret igen och jobbat, så vi ligger halvdöda i soffan. Jag undrar om det inte blir hämtmat idag också...känner inte för att slaska ihop något ätbart, och inte har vi nåt i kylskåpet heller!
Bilder kommer så småningom, nu ska jag dock gå och pussa lite på sötnos. Hoppas ni hade ett fint nyår!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0