Kikkomankyckling
Kikkomankyckling, by request!
Världens bästa recept som man kan slänga in i ugnen och som sköter sig självt fixar du såhär:
Ett antal kycklingfiléer, lämpligtvis 4 (tinade).
Lägg kycklingen i en ugnsform, täck den med såsen:
3 dl vispgrädde (ingen jävla lightgrädde)
2 dl creme fraiche
3/4 dl Kikkoman Soy Sauce
2 tsk Sambal Oelek (varieras efter önskad styrka)
Låt kycklingen klara sig själv i ugnen i 45-60 minuter 175 grader, servera med ris och en fräsch sallad.
Bon Appetit!!
Vad har ni för favoritrecept, lämna dem i kommentarsfältet!
Världens bästa recept som man kan slänga in i ugnen och som sköter sig självt fixar du såhär:
Ett antal kycklingfiléer, lämpligtvis 4 (tinade).
Lägg kycklingen i en ugnsform, täck den med såsen:
3 dl vispgrädde (ingen jävla lightgrädde)
2 dl creme fraiche
3/4 dl Kikkoman Soy Sauce
2 tsk Sambal Oelek (varieras efter önskad styrka)
Låt kycklingen klara sig själv i ugnen i 45-60 minuter 175 grader, servera med ris och en fräsch sallad.
Bon Appetit!!
Vad har ni för favoritrecept, lämna dem i kommentarsfältet!
Kommentarer
Trackback