Cozy wednesday

Myser i soffan med god bok. Stephen Booth - Svart som synden. Lättsmält britt som inte lämnar några stora avtryck i minnen, men ändock en helt ok kompanjon tillsammans med chips och en dosa Grov (har jag trillat dit igen?!)





Imorgon ska jag vara en duktig flicka och plugga hela dagen... I helgen blir det kanske en utgång med min gamla kära vän och "sis" och på söndag ska det gås på julmarknad om inte karln är bakis från personalfesten. Eller ja, jag åker nog dit ändå tror jag! Och på lördag morgon smäller det, håll en tumme för mig vid nio-tiden, har ju lyckats hålla mig frisk i flera veckor nu så det ska bli spännande att se om jag faktiskt skulle kunna få skriva en tenta utan feber och frossa...

Och här har jag gått och trott att jag har haft en bra hårdag. Då brottar Johan ner mig så att striporna spretar åt alla håll, varpå han skrattar åt mig och säger att jag ser ut som Lilla My som blivit våldtagen, utslängd i skogen och sedan ätits upp av vargar och spottats ut. Är det någon som är bråksjuk?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0