Ok, det här är helt sjukt!

Efter jobbet idag skuttade jag och Sanna in i hennes bil med en massa toast och satt där och bara njöt av att spela förpubertal raggarmusik. Ni vet sån där som man lyssnade på back in the days. Så kommer jag hem, slår igång datorn och möts av detta:

Artisten bakom namnet Onkel Kånkel är död. Håkan Florå avled i lördags av en hjärtattack, skriver Aftonbladet. Han blev 47 år gammal.

Onkel Kånkel & his Kånkelbär bildades i slutet av 70-talet och blev sedan kända för musik och texter som hyllades som humor av vissa och avskyddes som stötande av andra. 1995 skrev riksdagsmannen Inge Carlsson, S, ett förslag om "förbud mot kränkande musiktexter" med hänvisning till Onkel Kånkels skivor. Förslaget gick inte igenom med hänvisning till yttrandefriheten.

Onkel Kånkel höll sig hemliga och uppträdde sällan. När det väl skedde, som på Hultsfred 1993, var det bakom masker och bandage.


Jag har alltså inte lyssnat på sånt här sen i...tja typ ettan på gymnasiet - den vilda tiden i Tallnäs...men just idag... Ja vad säger man?

Kommentarer
Postat av: Ejkej

snyft

2009-08-17 @ 22:11:49
URL: http://viborpalandet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0