Och en sån häringa...

Det var länge sen jag hypade nåt nu, vilket ju är väldigt slarvigt av mig :) Därför tänker jag bjuda på ett antal små godingar på en och samma gång (lite som en Kinderöverraskning ni vet...) Jag hypar idag attributen det inte går att leva utan - sånt som bör finnas i var kvinnas första-hjälpen-kit! Idag hypar jag alltså innehållet i min handväska, mer eller mindre!

1.Olivolja - min nyaste kärlek som trollar bort vårfnasiga armbågar på ett kick!

2. Pincetten - hade aldrig gått att leva utan den, inte en chans. Jag tycker även att det är sjukt skönt att noppa ögonbrynen...någon form av störning i mitt psyke där?

3. Tea tree oil lipbalm - fri från mineraloljor och annan skit, och smakar som att slicka på kåda! Mums mums!

4. Pennor - man vet aldrig när man behöver skriva upp nåt viktigt. Jag gillar smala tuschpennor, så det ligger sisådär en 30 såna och skvalpar i botten på min gigantiska handväska...

5. Mobilen/filofaxen - ett givet attribut för den moderna kvinnan.

6. Kinder Maxi - köpes drösvis och lassas ner i väskan...man vet aldrig när man blir sugen på en liten munsbit. Anna Skipper where are you?

Och sist men inte minst...

7. Ett par pälsvantar - trots att vintern lider mot sitt slut hänger de enorma björnpupporna till vantar med...troligtvis för att jag avskyr att frysa om händerna. Ligger de kvar till midsommar blir jag orolig...


Japp, där har vi det. Var kvinnas (lite annorlunda) survivalkit. Stoppa ner dessa pryttlar i väskan och inom en vecka kommer du att undra hur du någonsin kunde leva utan dem... Som Kenta hade sagt: try it, you'll like it!

Nu McD!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0