KateWellings filosoferar och självrannsakar...

Horoskop för Väduren...(favorit i repris)

Väduren är en ganska lustig person egentligen...hon har en massa moraliska föresatser om vad som är rätt och fel, men hon bryter mot dem om det gagnar henne. Hon tycker inte om att vara ovän med människor, men hon kan heller aldrig svälja en oförrätt. Hon respekterar auktoriteter, men hatar när folk försöker mästra henne och kan göra tvärtemot vad hon ursprungligen har tänkt, bara för att hon inte tänker känna sig tvingad till någonting.
När Väduren känner sig orättvist behandlad kommer de storvulna orden fram, och hon mästrar vem som helst med sin vassa tunga och oantastliga retorik. Själv tycker dock Väduren att hon är en snäll motståndare i diskussioner, som ger andra tillfälle att säga sitt.
Väduren är en ensamvarg, som hellre umgås i mindre intima grupper än vid stora uppstyltade middagar. Hon har noggrant och på goda grunder valt ut sina nära och kära, och hon tolererar ingen form av svekfullt beteende från sin innersta krets. - då är det adjö. Väduren är oförsonlig, och har lite eller inget till övers för människor som inte ger henne positiv energi. Väduren har inga problem att klippa vänskapsband.

Vädurens starka sidor: Hon är trogen, frispråkig och i avsaknande av falskhet. Hon har lärt sig konsten att säga nej, vilket innebär att ett glatt "ja" från Väduren betyder just ett glatt "ja".

Vädurens svaga sidor: Hon är kontrollerande, och anser sig allt som oftast ha rätt. Att övertyga en Vädur om något är i den närmaste omöjligt. Väduren kan aldrig acceptera att komma i andra hand bland sina kära - hon ska vara prio ett vid alla tillfällen.

Vinn en Vädur: Romantiskt sett är Väduren enkel och billig i drift. Dyra middagar och resor imponerar inte på en Vädur. Däremot bör du se din partner som din bästa vän - en Vädur finner sig aldrig i att etiketteras som enbart "flickvän", utan har ett behov av att fylla fler roller. Vädurar attraheras av värme, mognad och lojalitet.


Väduren och arbetslivet: En Vädur är gjord för en enda uppgift - att leda andra. Sedan Väduren var barn har hon ständigt tubbat andra att gå i hennes ledband. Väduren har även ett ständigt behov av att visa sig på styva linan, vilket medför att hon måste ha närmast obegränsade karriärmöjligheter för att inte känna sig kvävd.

Vädurens framtid: DRA TILL SÄLEN OCH FYLLA ÅR - SO LONG SUCKERS!


Kommentarer
Postat av: Carro

ha det så bra i sälen!! Puss!

2009-04-16 @ 20:30:21
URL: http://rockit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0