Händelserik påskhelg!!

Då börjar påskhelgen lida mot sitt slut, annandag påsk räknas ju inte riktigt...det är mest en smitardag från jobbet om ni frågar mig :) Så då är det väl dags att bjussa på lite bilder från lördagen och söndagen:

Påskafton på Lungön - middag och pimpling

   
   

Som synes är dresskoden på Lungön flytoverall/björnpuppa, och temat är toppluva och utomhuslekar. M.a.o. kollo för vuxna :) Men vart var den där förbannade solen som alla pratade om????

Idag fick sötnosen husera själv i stan, eftersom jag tog Vovloven och brummade ner till mamma och pappa. Johan är inte välkommen dit längre, mina föräldrar tycker att han är en bedrövlig svärson och pappa har hotat med att skjuta honom med en Gyttorp om han sätter sin fot på tomten... (Eller så beror det på att de har 2 katter och Johan går på allergibehandling och inte får träffa pälsdjur - välj själva vilken förklaring som passar...)

    

Även här kors det på toppluva, promenad med de fantastiska Philip och Sigrid - also known as Ondskan och Enfalden. Det är sjukt att två katter som fått samma uppfostran kan vara så olika. Philip är slug, smart och lite lite ond, Sigrid är korkad som en bimbo och världens snällaste som har glömt att hon överhuvudtaget har klor. Jag svär att om man tittar tillräckligt länge på Sigrid så kan man se den lilla lilla flugan som surrar omkring inne i hennes skalle, där hjärnan normalt sitter! Men de är mina sötaste de här - Philip är min lillebror och Sigrid är min något överviktiga lilla dotter. Det är bara synd att hennes plastpappa Johan nyser järnet av henne och tycker att katter gör sig bäst som huvudbonader... Men det där med allergin ska besegras och sen minsann ska han få tillbringa så mycket tid med henne att han ser henne som sitt eget barn ;)

Nu har vi bakat en mjölk- och mjölfri kladdkaka som vi tänkte trycka i oss. Har även ätit två middagar idag, först klyftpotatis, fläskfilé och bea hos föräldrarna och sen thaimat med sötnos och Helena. Så jag får se hur det går med kladdkakan, i synnerhet eftersom jag nyss har slurpat i mig en jumbomilkshake med chokladsmak :) Men liiiite kaka ska nog gå ner!

Nope, nu blir det socialisera med sambon. Night night alles.

Och ja just ja! Tro om det blir någon Jebus för AK och Jim idag...vi väntar med spänning!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0