Jag har varit jävligt rolig

En gång i tiden, upptäcker jag nu, rensandes min hårddisk, har jag varit en jävligt rolig människa med talang för horoskop.

Vädurens vår kommer att utmärkas av att planeten Mars står i eldens tecken, vilket innebär att du är sjuk hela jävla tiden eftersom du springer runt på fester klädd som ett midsommarblomster och får halsfluss. Vidare kommer ingen att gilla Vädurens skivor, vilket tar sig uttryck i att Progghits 1 och 2  degraderas till glasunderlägg till förmån för nån RnB-smörja. Du kommer som vanligt att bli blå under ögonen eftersom du aldrig hinner sova, och din kost kommer att bestå av öl och chips. Trots detta uppfattar alla dig ändå som en duktig och präktig flicka, vilket du innerst inne gottar dig åt eftersom det ger dig en gyllene chans att ge andra goda råd när de inte vill ha det.


Vädurens höst kommer att utmärkas av att planeten Mars står i eldens tecken, vilket innebär lugna hemmakvällar, eftersom du ledsnat på technomusiken på din lokala krog. Detta leder till en förbättring i din ekonomi, men stjärnorna spår att dessa pengar kommer att slösas på friterad potatis och tobaksvaror och ditt sparkonto lär knappast växa. Vidare kommer din omgivning att inse att Väduren alltid vet bäst, även när det gäller andras vardag, och således kommer dina goda råd att falla i god jord, vilket knappast förvånar dig. Du kommer som vanligt att glida fram genom allt du företar dig, med undantag för Sing-Star eftersom du är och förblir hopplöst tondöv.

Ha ha ha...


Kommentarer
Postat av: Izabella

haha låter bra ;P

2008-10-21 @ 14:09:18
URL: http://izanorberg.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Har du någon gång drömt om att få se just ditt favoritband, eller din kära idolartist, men du kunde inte gå på grund av att biljetterna tog slut? Chansen för dig kanske fanns att köpa dem på internet men då för det dubbla över utgångspriset? Detta är någonting som Söderlunds rasar emot i dagens diskussionsinlägg. Hur tycker och tänker du i den här frågan? Hoppas att just du vill dela på dina tankar och tycken i frågan, i en av de absolut snabbast växande bloggarna just nu.



Stort tack på förhand och varmt välkommen!



Vill tillsist bara få fram att jag hoppas att du inte tar detta som någon reklam och är det så att du gör det så får jag be så mycket om ursäkt, men det är bara så att man helt enkelt är väldigt intresserad av att höra andra bloggares tankar och tycken. Hoppas du förstår och antar utmaningen att diskutera med alla andra i Söderlunds blogg.



Tack!

2008-10-21 @ 14:09:54
URL: http://robinsoderlund.se
Postat av: Maja

Hejsan!



Hoppas att du får en bra dag :)

2008-10-21 @ 14:11:52
URL: http://knockmeoutagain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0