Sluta prata

Ni som i likhet med mig sitter och gråter floder framför Hitta Hem på Tv4, och tycker att människor som överger och plågar djur förtjänas att kokas levande som en hummer - sluta gråta och gör något åt saken.

Runt om i Sverige finns det underbara ideella organisationer som arbetar med att rädda och omplacera övergivna djur (där tyvärr katter är i STOR majoritet). I Härnösandsområdet är det Öbacka Djurhem som sköter om denna typ av verksamhet: http://www.obackadjurhem.se/

Eftersom mänskligheten - eller vad man ska kalla den - i det här landet är av åsikten att det finns så mycket annat att lägga pengarna på (massiva socialbidrag? fångvården? kultur???) så är eldsjälar av det här slaget beroende av allmänhetens bidrag för att kunna fortsätta.

Om din privatekonomi tillåter ett bortfall på 300kr/år - 5BigMac, en BaginBox eller en fjärdedels Fornarinajeans - köp dig lite sinnesfrid och känn att du åtminstone gör något åt allt som är åt helvete här i världen. Bli stödmedlem för 300 kr/år, eller skänk ett valfritt engångsbelopp.


Mina småttingar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0