Julmat

Ja julmat är det livet kretsar kring just nu, både hemma och på jobbet :) Igår var vi hos Matte och Ellen på Lilla Julafton, där vi åt en massa finfina delikatesser och öppnade paket. Mysigt värre!
              
Proffsigt (?) inslaget/Delar av gänget väntar på Pekka och köttbullarna/Skedleken/Efter paketleken/2 snusläppar/Duktiga sötnosen!

Så idag studsade man upp tidigt och har varit på jobbet. Tror dock att alla börjar känna av julstämningen, för vi är omväxlande trötta som små svin och busiga barnungar. Bland dagens bravader kan nämnas LillSannas och Kickens showdown innehållande majonäsgrädde... ;) Bilder finns på telefonen, ska bara klura ut hur man lägger över dem...
Så nu har jag och hjärtat ätit middag. Det är mysigt att jobba när Johan är ledig - man kommer hem till städad lägenhet, mat och massage. Idag blev det fläskfilé med klyftpotatis, chilibea och sparris...nog bäst att börja hålla igen efter nyår. Före lär väl inte gå så bra med tanke på att vi är ett mat- och dryckglatt gäng som åker till Vemdalen!
Nej, nu ska jag gå och mysa med sötnosen i soffan, se Harry Potter och bara njuta av en lugn och slö lördagskväll.
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0