Blogg

Som ni kanske redan har förstått kära läsare är det här med blogg ett ganska nyupptäckt fenomen för mig, eller snarare "kändisbloggarna". Som ett resultat av min nyfunna sömnlöshet (som har varat i ca 2 veckor) har jag haft mer än nog med tid för att bilda mig en uppfattning om vad som ska pushas för och inte pushas för. Så här kommer min alldeles egna Blogawards:

Sveriges roligaste blogg alla kategorier: Ferry Tales Vilken underbar humor han har den mannen - Björn Ferry från Storuman. Han är så klockrent norrländskt torr i sin humor att det bara MÅSTE bli storslam i Bloggawards 2009. Allt annat är mygel och skandal. Ett typiskt oslagbart Ferry-citat ljuder som följer: Dagens nyhet för halva laget är att Wolfgangs förra fru heter Erna, och inte Anna. Det är svårt att höra skillnaden när Wolfgang pratar engelska. Ha ha ha! :) Jag tror nästan jag skulle bli lite kär om jag inte hade Johan. Så här nära idoldyrkan var det länge sen jag var :)

Sveriges mest galghumoristiska blogg: blir dött lopp mellan Linda och Fadde. Härligt låg nivå på det mesta, även om Faddes fokus ligger på teknologisk teknik, och Lindas på...eh ja annan teknik?! Jag tycker att det är underbart att det är två vuxna människor som skriver, samtidigt som det skrämmer mig en smula. Fast Faddes jämförelse mellan sig själv och Gävlebocken var i alla avseenden klockren. Men i övrigt tycker jag mest lite synd om dem, pengarna och kändisskapet till trots.

Sveriges mest irriterande blogg är en utnämning som verkligen slår in öppna dörrar. Jag började, driven till lika delar av en obscen nyfikenhet och aftonbladets ständiga skriverier, att läsa Blondinbellas sida. Och ju mer jag läser, desto längre ner i golvet faller min haka. Vad fan är det här?! Maken till bracka får man leta både högt och lågt efter. Och jag föraktar mig själv för att jag ens orkar irritera mig. Jag är inte röd, varken kommunist eller socialist, men den här bloggen visar tydligt att det finns lika delar idioti i såväl den blå som i den röda ringhörnan. Dagens inlägg handlade om att hon försökte leva "lågkonjunktur" genom att köpa hem brun-utan-sol istället för att spray-tanna sig på salong...och att hennes pojkvän (McDonalds-M:et) hade skrämt henne till tårar genom att låtsas att NK skulle börja hålla öppet två timmar kortare varje dag. Alltså under mina tonår ansågs BigBrother vara förödande för unga människors hjärnor, men snälla - hallå? Jag orkar inte ens bli imponerad av hennes "imperium", det enda hon verkar bygga detta på är att sälja sitt liv som affischeringsställe för diverse kedjor. Och ändå läser jag vidare, om inte annat för att det får mig att må bra med mig själv. Men jag kommer på mig själv att önska att Bellan skulle tappa håret och gå i konkurs...


Fy för den lede vad jag har tråkigt nu... Men imorn, då ska det hända grejer minsann! Glöm inte att läsa Ferry Tales nu...så jävla underbart roligt! Guldkorn överallt!

Kommentarer
Postat av: Johan

Vet inte vad som hände här? men jag kan inte se mig omnämnas någonstans!!! Vilket leder till 2 el 3 tänkbara alternativ. 1. du var full när du skrev (vilket iofs inte förklarar di oklanderliga stavning) 2. inte var vid dina sinnes fulla bruk eller 3. Du har slutat läsa min beroendeframkallande blogg (vilket både och jag vet inte sker så länge du kan andas) Såååååå vad hände Åsa, do tell, i´m all ears :)

2008-12-16 @ 10:42:01
URL: http://funderinaravmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0